Teriyaki-katkaravuilla höystetty kermainen paprika-tomaattikeitto
Hae
Suodata
Teriyaki-katkaravuilla höystetty kermainen paprika-tomaattikeitto
Bookmark
171 / 519

Teriyaki-katkaravuilla höystetty kermainen paprika-tomaattikeitto

Tämä samettinen keitto on helppo valmistaa ja on maultaan äärimmäisen herkullinen. Keitto on täynnä väriä tuoreista punaisista paprikoista ja tomaateista – ihanteellinen herkulliseksi lounaaksi tai juhlaillallisen alkupalaksi. Teriyakilla maustetut katkaravut tekevät siitä erityisen, tarjoiltaessa ilman katkarapuja keitto sopii myös vegaaneille tai kasvissyöjille.

Teriyaki-katkaravuilla höystetty kermainen paprika-tomaattikeitto
Valmistusaika 45 min
Valmistelu aika: 10 min
Marinointiaika: 10 min
Kokkausaika 25 min
1696 kJ / 405 kcal
Fett / Rasva: 21,2 g
Protein / Proteiini: 26 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit: 26,6 g

Ainekset 2 annokselle

• 3 punaista paprikaa
• 3 mehukasta tomaattia
• 1 teelusikallinen hienonnettua chiliä
• 1 valkosipulinkynsi
• 1 ruokalusikallinen oliiviöljyä 
• 400 ml kasvislientä
• 1,5 ruokalusikallista luonnollisesti valmistettua Kikkoman-soijakastiketta 
• 1/4 teelusikallista vastajauhettua pippuria
• 2 ruokalusikallista hienonnettu tuoretta basilikaa

Tarjoiluun:
• 150 g raakoja katkarapuja
• 2 ruokalusikallista Kikkoman Teriyaki-marinadia  
• 60 g padronpaprikaa (tai kesäkurpitsaa)
• 1 teelusikallinen oliiviöljyä
• 1 ruokalusikallinen hienonnettua tuoretta basilikaa
• 1 ruokalusikallinen hienonnettua chiliä

Valmistusohje

  1. Paista kattilassa oliiviöljyssä kuutioitu paprika, chili, tomaatti ja hienonnettu valkosipuli. Kaada joukkoon kasvisliemi, mausta Kikkoman-soijakastikkeella (tai Kikkoman Ponzu -kastikkeella) ja kypsytä 20 minuuttia.
  2. Kun keitto on melkein valmis, sivele Kikkoman Teriyaki -marinadia puhdistettujen katkarapujen päälle ja paista tai grillaa kypsiksi. Paista padronpaprika tai kesäkurpitsaviipaleet oliiviöljyssä ja ripottele päälle basilika ja chili.
  3. Sekoita keitto tasaiseksi sekoittimessa, mausta pippurilla ja tuoreella basilikalla. Tarjoile kypsennettyjen katkarapujen ja padronpaprikan kanssa.

Käytetyt tuotteet tässä reseptissä

Valmistusaika 45 min
Valmistelu aika: 10 min
Marinointiaika: 10 min
Kokkausaika 25 min
1696 kJ / 405 kcal
Fett / Rasva: 21,2 g
Protein / Proteiini: 26 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit: 26,6 g

Ainekset 2 annokselle

• 3 punaista paprikaa
• 3 mehukasta tomaattia
• 1 teelusikallinen hienonnettua chiliä
• 1 valkosipulinkynsi
• 1 ruokalusikallinen oliiviöljyä 
• 400 ml kasvislientä
• 1,5 ruokalusikallista luonnollisesti valmistettua Kikkoman-soijakastiketta 
• 1/4 teelusikallista vastajauhettua pippuria
• 2 ruokalusikallista hienonnettu tuoretta basilikaa

Tarjoiluun:
• 150 g raakoja katkarapuja
• 2 ruokalusikallista Kikkoman Teriyaki-marinadia  
• 60 g padronpaprikaa (tai kesäkurpitsaa)
• 1 teelusikallinen oliiviöljyä
• 1 ruokalusikallinen hienonnettua tuoretta basilikaa
• 1 ruokalusikallinen hienonnettua chiliä