
Teriyaki-katkarapu-avokadoleipä

Ainekset 4 annokselle
- 2 avokadoa
- 2 limettiä (purista yhdestä limetistä mehu ja lohko toinen limetti 4 osaan)
- 4 siivua ruisleipää paahdettuna
- 1 rkl oliiviöljyä
- 350 g katkarapuja
- 4 rkl Kikkomanin paahdetulla valkosipulilla maustettua Teriyaki-kastiketta
- iso kourallinen korianterin lehtiä
Valmistusohje
Murskaa avokadon hedelmäliha haarukalla. Lisää joukkoon limetin mehu ja mausta suolalla ja pippurilla. Levitä seos paahdettujen leipien päälle.
Kuumenna öljy pinnoitetulla pannulla tai wokkipannulla erittäin kuumaksi ja paista sulatettuja katkarapuja 30 sekuntia. Kaada joukkoon paahdetulla valkosipulilla maustettu Teriyaki-kastike ja paista vielä hetki, kunnes katkaravut ovat kuumia.
Nostele katkaravut avokadoleivän päälle, ripottele päälle korianterin lehtiä ja pirskottele päälle lopuksi limetin mehua.
Käytetyt tuotteet tässä reseptissä
Ainekset 4 annokselle
- 2 avokadoa
- 2 limettiä (purista yhdestä limetistä mehu ja lohko toinen limetti 4 osaan)
- 4 siivua ruisleipää paahdettuna
- 1 rkl oliiviöljyä
- 350 g katkarapuja
- 4 rkl Kikkomanin paahdetulla valkosipulilla maustettua Teriyaki-kastiketta
- iso kourallinen korianterin lehtiä