Teriyaki-katkarapu-avokadoleipä
Hae
Suodattaa
Teriyaki-katkarapu-avokadoleipä
Bookmark
186 / 381

Teriyaki-katkarapu-avokadoleipä

Teriyaki-katkarapu-avokadoleipä
Valmistusaika 20 min
Valmistelu aika: 20 min
1531 kJ / 365 kcal
Rasva: 2.1 g
Protein / Proteiini: 21.4 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit: 28.2 g

Ainekset 4 annokselle

Valmistusohje

Murskaa avokadon hedelmäliha haarukalla. Lisää joukkoon limetin mehu ja mausta suolalla ja pippurilla. Levitä seos paahdettujen leipien päälle.

Kuumenna öljy pinnoitetulla pannulla tai wokkipannulla erittäin kuumaksi ja paista sulatettuja katkarapuja 30 sekuntia. Kaada joukkoon paahdetulla valkosipulilla maustettu Teriyaki-kastike ja paista vielä hetki, kunnes katkaravut ovat kuumia.

Nostele katkaravut avokadoleivän päälle, ripottele päälle korianterin lehtiä ja pirskottele päälle lopuksi limetin mehua.

Valmistusaika 20 min
Valmistelu aika: 20 min
1531 kJ / 365 kcal
Rasva: 2.1 g
Protein / Proteiini: 21.4 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit: 28.2 g

Ainekset 4 annokselle