Teriyaki-kanavuoka

kokonaisaika 70 min
10 min esivalmistelut
60 min valmistus

Ainekset

4 annosta
4 
isoja broilerin koipireisiä
3 
keskisuurta bataattia (kuori ja leikkaa ja 3 cm:n paksuisiksi paloiksi)
2 rkl
rypsiöljyä
2 
punasipulia lohkottuina
1 
punainen paprika (poista siemenkota ja leikkaa suikaleiksi)
1 
keltainen paprika (poista siemenkota ja leikkaa suikaleiksi)
200 g
parsakaalia kukinnoiksi paloiteltuna
Ravintosisältö (per annos): 2133 kJ  /  508 kcal
23 g Rasva
29,6 g Proteiini
45,9 g Hiilihydraatit

Valmistus

Vaihe 1

Kuumenna uuni 220 asteeseen (kiertoilmauuni 200 asteeseen). Nosta broilerin koipireidet ja bataatit suureen uunivuokaan, pirskottele päälle Teriyaki-marinadi ja öljy ja paista uunissa 30 minuuttia.

Vaihe 2

Lisää vuokaan punasipulit ja paprikasuikaleet ja sekoita kaikki ainekset keskenään, jotta kastike tarttuu tasaisesti kaikkialle. Nosta vuoka takaisin uuniin ja paista vielä 15–20 minuuttia. Lisää joukkoon kukkakaalin kukinnot ja paista vielä 10–12 minuuttia. Tarjoa heti.

Resepti-ID: 430

PDF-resepti

Kiitos palautteesta!

Arvioi resepti

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

Kuumenna uuni 220 asteeseen (kiertoilmauuni 200 asteeseen). Nosta broilerin koipireidet ja bataatit suureen uunivuokaan, pirskottele päälle Teriyaki-marinadi ja öljy ja paista uunissa 30 minuuttia.

Lisää vuokaan punasipulit ja paprikasuikaleet ja sekoita kaikki ainekset keskenään, jotta kastike tarttuu tasaisesti kaikkialle. Nosta vuoka takaisin uuniin ja paista vielä 15–20 minuuttia. Lisää joukkoon kukkakaalin kukinnot ja paista vielä 10–12 minuuttia. Tarjoa heti.

Arvioi resepti

Kiitos palautteesta!

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

01
02

Älä jää vaille maukkaita juttuja!

Tilaa herkulliset ideat säännöllisesti sähköpostiisi!
Osa pyydetyistä tiedoista puuttuu.

Haluan saada tietoa tarjouksista ja tuotteista sähköpostitse. Tilauksen voi peruuttaa milloin tahansa veloituksetta.