Hae
Suodattaa
Teriyaki-kanavuoka
Bookmark
269 / 334

Teriyaki-kanavuoka

Valmistelu aika: 1 tuntia 10 minuuttia
Lämpöarvo (annosta kohti): 2133 kJ / 510 kcal

Ainekset 4 annoksille

  • 4 kpl isoja broilerin koipireisiä
  • 3 keskisuurta bataattia (kuori ja leikkaa ja 3 cm:n paksuisiksi paloiksi)
  • 1 dl Kikkoman Teriyaki -marinadia
  • 2 rkl rypsiöljyä
  • 2 punasipulia lohkottuina
  • 1 punainen paprika (poista siemenkota ja leikkaa suikaleiksi)
  • 1 keltainen paprika (poista siemenkota ja leikkaa suikaleiksi)
  • 200 g parsakaalia kukinnoiksi paloiteltuna 

Valmistusohje

Kuumenna uuni 220 asteeseen (kiertoilmauuni 200 asteeseen). Nosta broilerin koipireidet ja bataatit suureen uunivuokaan, pirskottele päälle Teriyaki-marinadi ja öljy ja paista uunissa 30 minuuttia. 

Lisää vuokaan punasipulit ja paprikasuikaleet ja sekoita kaikki ainekset keskenään, jotta kastike tarttuu tasaisesti kaikkialle. Nosta vuoka takaisin uuniin ja paista vielä 15–20 minuuttia. Lisää joukkoon kukkakaalin kukinnot ja paista vielä 10–12 minuuttia. Tarjoa heti.

Käytetyt tuotteet tässä reseptissä

Ainekset 4 annoksille

  • 4 kpl isoja broilerin koipireisiä
  • 3 keskisuurta bataattia (kuori ja leikkaa ja 3 cm:n paksuisiksi paloiksi)
  • 1 dl Kikkoman Teriyaki -marinadia
  • 2 rkl rypsiöljyä
  • 2 punasipulia lohkottuina
  • 1 punainen paprika (poista siemenkota ja leikkaa suikaleiksi)
  • 1 keltainen paprika (poista siemenkota ja leikkaa suikaleiksi)
  • 200 g parsakaalia kukinnoiksi paloiteltuna