Teriyaki-kanavuoka
Hae
Suodata
Teriyaki-kanavuoka
Bookmark
486 / 519

Teriyaki-kanavuoka

Teriyaki-kanavuoka
Valmistusaika 70 min
Valmistelu aika: 10 min
Kokkausaika 60 min
2133 kJ / 508 kcal
Fett / Rasva: 23 g
Protein / Proteiini: 29.6 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit: 45.9 g
Tyydyttynyt rasva: 5.3 g
Ravintokuitu: 10.1 g
Sokerit yhteensä: 20.4 g
Natrium: 3 g

Ainekset 4 annokselle

  • 4 kpl isoja broilerin koipireisiä
  • 3 keskisuurta bataattia (kuori ja leikkaa ja 3 cm:n paksuisiksi paloiksi)
  • 1 dl Kikkoman Teriyaki -marinadia
  • 2 rkl rypsiöljyä
  • 2 punasipulia lohkottuina
  • 1 punainen paprika (poista siemenkota ja leikkaa suikaleiksi)
  • 1 keltainen paprika (poista siemenkota ja leikkaa suikaleiksi)
  • 200 g parsakaalia kukinnoiksi paloiteltuna 

Valmistusohje

Kuumenna uuni 220 asteeseen (kiertoilmauuni 200 asteeseen). Nosta broilerin koipireidet ja bataatit suureen uunivuokaan, pirskottele päälle Teriyaki-marinadi ja öljy ja paista uunissa 30 minuuttia. 

Lisää vuokaan punasipulit ja paprikasuikaleet ja sekoita kaikki ainekset keskenään, jotta kastike tarttuu tasaisesti kaikkialle. Nosta vuoka takaisin uuniin ja paista vielä 15–20 minuuttia. Lisää joukkoon kukkakaalin kukinnot ja paista vielä 10–12 minuuttia. Tarjoa heti.

Käytetyt tuotteet tässä reseptissä

Valmistusaika 70 min
Valmistelu aika: 10 min
Kokkausaika 60 min
2133 kJ / 508 kcal
Fett / Rasva: 23 g
Protein / Proteiini: 29.6 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit: 45.9 g
Tyydyttynyt rasva: 5.3 g
Ravintokuitu: 10.1 g
Sokerit yhteensä: 20.4 g
Natrium: 3 g

Ainekset 4 annokselle

  • 4 kpl isoja broilerin koipireisiä
  • 3 keskisuurta bataattia (kuori ja leikkaa ja 3 cm:n paksuisiksi paloiksi)
  • 1 dl Kikkoman Teriyaki -marinadia
  • 2 rkl rypsiöljyä
  • 2 punasipulia lohkottuina
  • 1 punainen paprika (poista siemenkota ja leikkaa suikaleiksi)
  • 1 keltainen paprika (poista siemenkota ja leikkaa suikaleiksi)
  • 200 g parsakaalia kukinnoiksi paloiteltuna