Teriyaki-kanalla täytetyt burritot uunissa

kokonaisaika 60 min

Ainekset

4 annosta
1 rkl
öljyä
1 
sipuli kuutioina
600 g
luutonta ja nahatonta broilerin koipireittä, paloiksi leikattuna
2 
valkosipulinkynttä puristettuna
1 tl
chilikastiketta
400 g
musta- tai kidneypapuja (tölkki), valutettuna ja huuhdeltuna
200 g
keitettyä riisiä
pieni nippu korianteria silputtuna
4 
isoa tortillalettua
100 g
cheddar-juustoa raasteena
Ravintosisältö (per annos): 2740 kJ  /  654 kcal
19,9 g Rasva
50 g Proteiini
67,9 g Hiilihydraatit

Valmistus

Vaihe 1

Kuumenna uuni 200 asteeseen (kiertoilma 180 °C)

Vaihe 2

Kuumenna öljy pannulla ja kuullota sipuleita keskisuurella lämmöllä 4–5 minuuttia, kunnes ne alkavat pehmetä. Sekoita broilerinpalat joukkoon ja paista vielä 8–10 minuuttia, kunnes broilerinpalat ovat ruskistuneet. Lisää pannulle valkosipuli ja paista vielä minuutti. Kaada joukkoon hunajalla maustettu Kikkoman Teriyaki BBQ-kastike Hunajalla, chilikastike, pavut ja riisi. Paista vielä minuutti, kunnes kaikki ainekset ovat kuumia. Lisää joukkoon suurin osa korianterisilpusta. 

Vaihe 3

Jaa seos 4 tortillaletulle, kääri tortillat rullalle ja käännä molemmat päät tortillarullan alle, jotta täyte pysyy sisällä. Aseta rullat uunivuokaan ja ripottele päälle juustoraastetta. Paista uunissa 15–20 minuuttia, kunnes juusto on sulanut ja saanut kauniin ruskean pinnan. Ripottele päälle loput korianterista ja tarjoile. 

Resepti-ID: 99

PDF-resepti

Kiitos palautteesta!

Arvioi resepti

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

Kuumenna uuni 200 asteeseen (kiertoilma 180 °C)

Kuumenna öljy pannulla ja kuullota sipuleita keskisuurella lämmöllä 4–5 minuuttia, kunnes ne alkavat pehmetä. Sekoita broilerinpalat joukkoon ja paista vielä 8–10 minuuttia, kunnes broilerinpalat ovat ruskistuneet. Lisää pannulle valkosipuli ja paista vielä minuutti. Kaada joukkoon hunajalla maustettu Kikkoman Teriyaki BBQ-kastike Hunajalla, chilikastike, pavut ja riisi. Paista vielä minuutti, kunnes kaikki ainekset ovat kuumia. Lisää joukkoon suurin osa korianterisilpusta. 

Jaa seos 4 tortillaletulle, kääri tortillat rullalle ja käännä molemmat päät tortillarullan alle, jotta täyte pysyy sisällä. Aseta rullat uunivuokaan ja ripottele päälle juustoraastetta. Paista uunissa 15–20 minuuttia, kunnes juusto on sulanut ja saanut kauniin ruskean pinnan. Ripottele päälle loput korianterista ja tarjoile. 

Arvioi resepti

Kiitos palautteesta!

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

01
02
03

Älä jää vaille maukkaita juttuja!

Tilaa herkulliset ideat säännöllisesti sähköpostiisi!
Osa pyydetyistä tiedoista puuttuu.

Haluan saada tietoa tarjouksista ja tuotteista sähköpostitse. Tilauksen voi peruuttaa milloin tahansa veloituksetta.