Teriyaki-kanaa värikkään salaatin kera
Valmistus
Vaihe 1
Pese broilerin rintafileet, taputtele talouspaperilla kuivaksi ja leikkaa kanan pintaan viillot 1 cm:n välein. Sekoita fileet ja Teriyaki marinadi- ja grillikastike keskenään syvässä kulhossa, peitä kulho tuorekelmulla ja anna marinoitua jääkaapissa yön yli.
Vaihe 2
Valuta broilerin rintafileet marinadista ja ota marinadi talteen. Kuumenna 2 rkl öljyä pannulla ja nosta fileet pannulle viilletty puoli alaspäin ja paista hetki kovalla lämmöllä. Jatka paistamista keskisuurella lämmöllä vielä n. 5 minuutin ajan. Vähennä lämpöä, käännä broilerin rintafileet, kaada joukkoon talteen otettu marinadi ja anna kypsyä hiljalleen kannen alla n. 10 minuuttia. Nosta kansi pois ja anna kypsyä vielä n. 5 minuuttia, kunnes kastike on karamellisoitunut.
Vaihe 3
Valmista salaatinkastike sekoittamalla keskenään loput öljystä, etikka, soijakastike ja hunaja. Sekoita paprikat, retiisit, tomaatit ja kurkut keskenään ja nosta salaatti lautasille. Kaada päälle salaatinkastiketta. Leikkaa broilerin rintafileet siivuiksi, nostele salaatin päälle ja tarjoile.
Resepti-ID: 471
PDF-resepti
Kiitos palautteesta!
Arvioi resepti
Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!
Löydä lisää reseptejä