Teriyaki-kanaa värikkään salaatin kera

kokonaisaika 25 min
10 min esivalmistelut
15 min valmistus

Ainekset

4 annosta
4 
broilerin rintafileetä
2 rkl
auringonkukkaöljyä
muutama lehti jäävuorisalaattia, suikaleina
1 
oranssi paprika, ohuina suikaleina
6 
retiisiä, ohuina siivuina
8 
kirsikkatomaattia, halkaistuina
 ¼ 
kurkkua, siivuina
2 rkl
riisietikkaa
1 rkl
hunajaa
2 rkl
auringonkukkaöljyä
Ravintosisältö (per annos): 1376 kJ  /  328 kcal

Valmistus

Vaihe 1

Pese broilerin rintafileet, taputtele talouspaperilla kuivaksi ja leikkaa kanan pintaan viillot 1 cm:n välein. Sekoita fileet ja Teriyaki marinadi- ja grillikastike keskenään syvässä kulhossa, peitä kulho tuorekelmulla ja anna marinoitua jääkaapissa yön yli.

Vaihe 2

Valuta broilerin rintafileet marinadista ja ota marinadi talteen. Kuumenna 2 rkl öljyä pannulla ja nosta fileet pannulle viilletty puoli alaspäin ja paista hetki kovalla lämmöllä. Jatka paistamista keskisuurella lämmöllä vielä n. 5 minuutin ajan. Vähennä lämpöä, käännä broilerin rintafileet, kaada joukkoon talteen otettu marinadi ja anna kypsyä hiljalleen kannen alla n. 10 minuuttia. Nosta kansi pois ja anna kypsyä vielä n. 5 minuuttia, kunnes kastike on karamellisoitunut.

Vaihe 3

Valmista salaatinkastike sekoittamalla keskenään loput öljystä, etikka, soijakastike ja hunaja. Sekoita paprikat, retiisit, tomaatit ja kurkut keskenään ja nosta salaatti lautasille. Kaada päälle salaatinkastiketta. Leikkaa broilerin rintafileet siivuiksi, nostele salaatin päälle ja tarjoile.

Resepti-ID: 471

PDF-resepti

Kiitos palautteesta!

Arvioi resepti

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

Pese broilerin rintafileet, taputtele talouspaperilla kuivaksi ja leikkaa kanan pintaan viillot 1 cm:n välein. Sekoita fileet ja Teriyaki marinadi- ja grillikastike keskenään syvässä kulhossa, peitä kulho tuorekelmulla ja anna marinoitua jääkaapissa yön yli.

Valuta broilerin rintafileet marinadista ja ota marinadi talteen. Kuumenna 2 rkl öljyä pannulla ja nosta fileet pannulle viilletty puoli alaspäin ja paista hetki kovalla lämmöllä. Jatka paistamista keskisuurella lämmöllä vielä n. 5 minuutin ajan. Vähennä lämpöä, käännä broilerin rintafileet, kaada joukkoon talteen otettu marinadi ja anna kypsyä hiljalleen kannen alla n. 10 minuuttia. Nosta kansi pois ja anna kypsyä vielä n. 5 minuuttia, kunnes kastike on karamellisoitunut.

Valmista salaatinkastike sekoittamalla keskenään loput öljystä, etikka, soijakastike ja hunaja. Sekoita paprikat, retiisit, tomaatit ja kurkut keskenään ja nosta salaatti lautasille. Kaada päälle salaatinkastiketta. Leikkaa broilerin rintafileet siivuiksi, nostele salaatin päälle ja tarjoile.

Arvioi resepti

Kiitos palautteesta!

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

01
02
03

Älä jää vaille maukkaita juttuja!

Tilaa herkulliset ideat säännöllisesti sähköpostiisi!
Osa pyydetyistä tiedoista puuttuu.

Haluan saada tietoa tarjouksista ja tuotteista sähköpostitse. Tilauksen voi peruuttaa milloin tahansa veloituksetta.