Hae
Suodattaa
Teriyaki-kanaa värikkään salaatin kera
Bookmark
269 / 358

Teriyaki-kanaa värikkään salaatin kera

Valmistelu aika: 10 minuuttia
Lämpöarvo (annosta kohti): 1376 kJ / 329 kcal

Ainekset 4 annoksille

Valmistusohje

Pese broilerin rintafileet, taputtele talouspaperilla kuivaksi ja leikkaa kanan pintaan viillot 1 cm:n välein. Sekoita fileet ja Teriyaki marinadi- ja grillikastike keskenään syvässä kulhossa, peitä kulho tuorekelmulla ja anna marinoitua jääkaapissa yön yli.

Valuta broilerin rintafileet marinadista ja ota marinadi talteen. Kuumenna 2 rkl öljyä pannulla ja nosta fileet pannulle viilletty puoli alaspäin ja paista hetki kovalla lämmöllä. Jatka paistamista keskisuurella lämmöllä vielä n. 5 minuutin ajan. Vähennä lämpöä, käännä broilerin rintafileet, kaada joukkoon talteen otettu marinadi ja anna kypsyä hiljalleen kannen alla n. 10 minuuttia. Nosta kansi pois ja anna kypsyä vielä n. 5 minuuttia, kunnes kastike on karamellisoitunut.

Valmista salaatinkastike sekoittamalla keskenään loput öljystä, etikka, soijakastike ja hunaja. Sekoita paprikat, retiisit, tomaatit ja kurkut keskenään ja nosta salaatti lautasille. Kaada päälle salaatinkastiketta. Leikkaa broilerin rintafileet siivuiksi, nostele salaatin päälle ja tarjoile.

Katsovideoreseptistä!

Käytetyt tuotteet tässä reseptissä

Ainekset 4 annoksille