
Teriyaki-ankka

Ainekset 4 annokselle
- 500 g ankanrintaa siivuina
- 5 rkl Kikkomanin paahdetulla valkosipulilla maustettua Teriyaki-kastiketta
- rasvaa paistamiseen
- 200 ml appelsiinimehua
- 20 g sokeria
- 20 g sinappia
- 20 g retikkaa, 20 g porkkanaa, 20 g selleriä, 20 g kurkkua
Valmistusohje
- Nosta ankanliha paahdetulla valkosipulilla maustettuun Teriyaki-kastikkeeseen ja anna marinoitua n. 20 minuuttia. Kuumenna rasva pannulla ja ruskista lihat molemmin puolin kovalla lämmöllä. Laita liha kypsymään 180-asteiseen uunin n. 7 minuutiksi.
- Kaada appelsiinimehu ja Teriyaki-marinadi pannulle paistorasvan joukkoon. Lisää sokeri ja sinappi ja keitä hieman kasaan.
- Pese ja puhdista kasvikset ja leikkaa ohuiksi suikaleiksi.
- Asettele Teriyaki-ankka tarjoilulautaselle, kaada päälle appelsiinikastiketta ja nosta kasvissuikaleet päälle.
Vinkki: Tämä ruoka sopii hyvin alkupalaksi tai sen voi tarjota pääruoaksi erilaisten lisukkeiden, kuten perunoiden tai riisin kanssa.
Käytetyt tuotteet tässä reseptissä
Ainekset 4 annokselle
- 500 g ankanrintaa siivuina
- 5 rkl Kikkomanin paahdetulla valkosipulilla maustettua Teriyaki-kastiketta
- rasvaa paistamiseen
- 200 ml appelsiinimehua
- 20 g sokeria
- 20 g sinappia
- 20 g retikkaa, 20 g porkkanaa, 20 g selleriä, 20 g kurkkua