Hae
Suodattaa
Teriyaki-ankka
Bookmark
109 / 362

Teriyaki-ankka

Teriyaki-ankka
Valmistusaika 30 min
Valmistelu aika: 30 min
976 kJ / 232 kcal
Fett / Rasva: 9 g
Protein / Proteiini: 26 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit: 10 g

Ainekset 4 annokselle

Valmistusohje

  1. Nosta ankanliha paahdetulla valkosipulilla maustettuun Teriyaki-kastikkeeseen ja anna marinoitua n. 20 minuuttia. Kuumenna rasva pannulla ja ruskista lihat molemmin puolin kovalla lämmöllä. Laita liha kypsymään 180-asteiseen uunin n. 7 minuutiksi.
  2. Kaada appelsiinimehu ja Teriyaki-marinadi pannulle paistorasvan joukkoon. Lisää sokeri ja sinappi ja keitä hieman kasaan.
  3. Pese ja puhdista kasvikset ja leikkaa ohuiksi suikaleiksi.
  4. Asettele Teriyaki-ankka tarjoilulautaselle, kaada päälle appelsiinikastiketta ja nosta kasvissuikaleet päälle.

Vinkki: Tämä ruoka sopii hyvin alkupalaksi tai sen voi tarjota pääruoaksi erilaisten lisukkeiden, kuten perunoiden tai riisin kanssa.

Käytetyt tuotteet tässä reseptissä

Valmistusaika 30 min
Valmistelu aika: 30 min
976 kJ / 232 kcal
Fett / Rasva: 9 g
Protein / Proteiini: 26 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit: 10 g

Ainekset 4 annokselle