Hae
Suodata
211 / 514

Tamago-sushi

Ohjeet ja ainekset täytettyä munakasta sisältävien tamago-sushien valmistukseen.

Tamago-sushi
Valmistusaika 20 min
Valmistelu aika: 5 min
Kokkausaika 15 min
401 kJ / 96 kcal
Fett / Rasva: 5,7 g
Protein / Proteiini: 5,4 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit: 5,7 g

Ainekset 5 annokselle

Tai jos käytät Kikkoman-soijakastiketta riisille

Tarjoiluun:

Valmistusohje

  1. Vatkaa keskenään kananmunat, sokeri, Kikkoman-soijakastike ja vesi.
  2. Kaada 1/3 seoksesta kevyesti öljytylle pannulle. Paista kunnes toinen puoli on hyytynyt.
  3. Taita oikea ja vasen puoli keskelle. Käännä sitten yläosa keskelle ja toista, jolloin saat aikaan rullan.
  4. Työnnä rulla pannun toiseen reunaan ja kaada pannulle toinen annos munaseosta.
  5. Paista toiselta puolelta, kunnes munaseos on hyytynyt. Aseta rulla sitten munakkaan päälle. Taita munakas rullan ympärille lisäkerroksen saamiseksi.
  6. Toista sama kolmannen munaseosannoksen kanssa.
  7. Aseta valmis rulla talouspaperin päälle ja muotoile se sushimaton avulla. Anna jäähtyä ja poista matto.
  8. Poista rullan päistä ohuet siivut. Leikkaa loppu rulla viideksi palaksi.
  9. Leikkaa kunkin palan päälle pieni viilto (syvyys (1/2 cm) ja työnnä sisään 5 g sushiriisiä.
  10. Asettele tamagot lautaselle ja koristele rucolalla. Tarjoa Kikkoman-soijakastikkeen kanssa.

*Sushiriisi (n. 1 kg keitettyä sushiriisiä)

  • 450 g (540 ml) japanilaista riisiä
  • 450 ml vettä

Keitä riisi ja käytä maustamiseen sitten

  • 100 ml Kikkomanin maustekastiketta sushiriisille

tai vaihtoehtoisesti:

  • 70 ml riisietikkaa
  • 30 g sokeria
  • 15 g suolaa

Vinkki: Kun keität riisiä, riisin ja veden suhteen tulisi olla 1:1. Sushiriisin keittämiseen käytetään vähemmän vettä kuin tavallisen riisin.

Valmistusaika 20 min
Valmistelu aika: 5 min
Kokkausaika 15 min
401 kJ / 96 kcal
Fett / Rasva: 5,7 g
Protein / Proteiini: 5,4 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit: 5,7 g

Ainekset 5 annokselle

Tai jos käytät Kikkoman-soijakastiketta riisille

Tarjoiluun: