Tagliatellea lohella ja parsalla
Hae
Suodata
Tagliatellea lohella ja parsalla
Bookmark
215 / 519

Tagliatellea lohella ja parsalla

Tagliatellea lohella ja parsalla
Valmistusaika 25 min
6267 kJ / 1497 kcal

Ainekset 2 annokselle

• 200 g tagliatellea

• 300 g lohifilettä

• 200 g parsaa

• 10 g oliiviöljyä (1 rkl)

• 1 rkl kreikkalaista basilikaa

Lohen marinadi:

• 10 g oliiviöljyä (1 rkl)

• 20 g luonnollisesti valmistettua Kikkoman-soijakastiketta (1 rkl)

• 1 rkl hienonnettua chiliä

Kastike:

• 20 g seesamiöljyä (2 rkl)

• 1 rkl luonnollisesti valmistettua Kikkoman-soijakastiketta

• 1 rkl vettä

• 1 rkl hienonnettua jalapenoa

Lisäksi:

• 1 kananmuna voiteluun

• 1 tl savupaprikajauhetta

 

Valmistusohje

Sekoita keskenään kastikkeen ainekset.

Pese parsa ja leikkaa pieniksi palasiksi. Paista parsa kuumalla pannulla oliiviöljyssä. Laita paistetut parsat kulhoon, lisää basilika ja sekoita.

Levitä lohen pintaan oliiviöljy, johon on sekoitettu soijakastike ja chili. Paista lohi kummaltakin puolelta.

Kypsennä pasta al dente -kypsyyteen. Huuhtele ja lisää sekaan paistetut parsat. Asettele lautasille, kaada päälle kastiketta ja tarjoa lohen kanssa.

 

Käytetyt tuotteet tässä reseptissä

Valmistusaika 25 min
6267 kJ / 1497 kcal

Ainekset 2 annokselle

• 200 g tagliatellea

• 300 g lohifilettä

• 200 g parsaa

• 10 g oliiviöljyä (1 rkl)

• 1 rkl kreikkalaista basilikaa

Lohen marinadi:

• 10 g oliiviöljyä (1 rkl)

• 20 g luonnollisesti valmistettua Kikkoman-soijakastiketta (1 rkl)

• 1 rkl hienonnettua chiliä

Kastike:

• 20 g seesamiöljyä (2 rkl)

• 1 rkl luonnollisesti valmistettua Kikkoman-soijakastiketta

• 1 rkl vettä

• 1 rkl hienonnettua jalapenoa

Lisäksi:

• 1 kananmuna voiteluun

• 1 tl savupaprikajauhetta