
Tagliatellea lohella ja parsalla

Ainekset 2 annokselle
• 200 g tagliatellea
• 300 g lohifilettä
• 200 g parsaa
• 10 g oliiviöljyä (1 rkl)
• 1 rkl kreikkalaista basilikaa
Lohen marinadi:
• 10 g oliiviöljyä (1 rkl)
• 20 g luonnollisesti valmistettua Kikkoman-soijakastiketta (1 rkl)
• 1 rkl hienonnettua chiliä
Kastike:
• 20 g seesamiöljyä (2 rkl)
• 1 rkl luonnollisesti valmistettua Kikkoman-soijakastiketta
• 1 rkl vettä
• 1 rkl hienonnettua jalapenoa
Lisäksi:
• 1 kananmuna voiteluun
• 1 tl savupaprikajauhetta
Valmistusohje
Sekoita keskenään kastikkeen ainekset.
Pese parsa ja leikkaa pieniksi palasiksi. Paista parsa kuumalla pannulla oliiviöljyssä. Laita paistetut parsat kulhoon, lisää basilika ja sekoita.
Levitä lohen pintaan oliiviöljy, johon on sekoitettu soijakastike ja chili. Paista lohi kummaltakin puolelta.
Kypsennä pasta al dente -kypsyyteen. Huuhtele ja lisää sekaan paistetut parsat. Asettele lautasille, kaada päälle kastiketta ja tarjoa lohen kanssa.
Käytetyt tuotteet tässä reseptissä
Ainekset 2 annokselle
• 200 g tagliatellea
• 300 g lohifilettä
• 200 g parsaa
• 10 g oliiviöljyä (1 rkl)
• 1 rkl kreikkalaista basilikaa
Lohen marinadi:
• 10 g oliiviöljyä (1 rkl)
• 20 g luonnollisesti valmistettua Kikkoman-soijakastiketta (1 rkl)
• 1 rkl hienonnettua chiliä
Kastike:
• 20 g seesamiöljyä (2 rkl)
• 1 rkl luonnollisesti valmistettua Kikkoman-soijakastiketta
• 1 rkl vettä
• 1 rkl hienonnettua jalapenoa
Lisäksi:
• 1 kananmuna voiteluun
• 1 tl savupaprikajauhetta