Täysjyväletut savulohen, raejuuston ja kurkun kera

kokonaisaika 20 min
5 min esivalmistelut
15 min valmistus

Herkulliset ja helppotekoiset aamiaisletut saavat jännittävän makuvivahteen savulohesta.

Ainekset

2 annosta
100 g
täysjyvä-spelttijauhoa
35 g
hirssijauhoa
1 tl
leivinjauhetta
220 ml
kefiiriä
2 
kananmunaa

Päälle:

100 g
savulohta
150 g
raejuustoa
1 
kurkku
1 tl
tuoretta tilliä
Ravintosisältö (per annos): 2445 kJ  /  584 kcal
25,1 g Rasva
39,6 g Proteiini
50,0 g Hiilihydraatit

Valmistus

Vaihe 1

Sekoita hyvin kaikki lettutaikinan ainekset

Vaihe 2

Kaada kuumalle paistinpannulle tilkka Kikkomanin seesamiöljyä. Lisää pannulle n. ruokalusikallisen verran lettutaikinaa per lettu. Kun letun pinta alkaa kuplia, käännä se ympäri.

Vaihe 3

Siirrä letut lautaselle. Ripottele raejuusto letuille ja asettele sen päälle lohi- ja kurkkuviipaleet. Ripottele päälle seesaminsiemeniä ja tilliä. Voit myös käyttää muita lempiyrttejäsi.

Resepti-ID: 1099

PDF-resepti

Kiitos palautteesta!

Arvioi resepti

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

Sekoita hyvin kaikki lettutaikinan ainekset

Kaada kuumalle paistinpannulle tilkka Kikkomanin seesamiöljyä. Lisää pannulle n. ruokalusikallisen verran lettutaikinaa per lettu. Kun letun pinta alkaa kuplia, käännä se ympäri.

Siirrä letut lautaselle. Ripottele raejuusto letuille ja asettele sen päälle lohi- ja kurkkuviipaleet. Ripottele päälle seesaminsiemeniä ja tilliä. Voit myös käyttää muita lempiyrttejäsi.

Arvioi resepti

Kiitos palautteesta!

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

01
02
03

Älä jää vaille maukkaita juttuja!

Tilaa herkulliset ideat säännöllisesti sähköpostiisi!
Osa pyydetyistä tiedoista puuttuu.

Haluan saada tietoa tarjouksista ja tuotteista sähköpostitse. Tilauksen voi peruuttaa milloin tahansa veloituksetta.