Täysjyväletut savulohen, raejuuston ja kurkun kera
Hae
Suodata
Täysjyväletut savulohen, raejuuston ja kurkun kera
Bookmark
9 / 44

Täysjyväletut savulohen, raejuuston ja kurkun kera

Herkulliset ja helppotekoiset aamiaisletut saavat jännittävän makuvivahteen savulohesta.

Täysjyväletut savulohen, raejuuston ja kurkun kera
Valmistusaika 20 min
Valmistelu aika: 5 min
Kokkausaika 15 min
2445 kJ / 584 kcal
Fett / Rasva: 25,1 g
Protein / Proteiini: 39,6 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit: 50,01 g

Ainekset 2 annokselle

Päälle:

Valmistusohje

  1. Sekoita hyvin kaikki lettutaikinan ainekset
  2. Kaada kuumalle paistinpannulle tilkka Kikkomanin seesamiöljyä. Lisää pannulle n. ruokalusikallisen verran lettutaikinaa per lettu. Kun letun pinta alkaa kuplia, käännä se ympäri.
  3. Siirrä letut lautaselle. Ripottele raejuusto letuille ja asettele sen päälle lohi- ja kurkkuviipaleet. Ripottele päälle seesaminsiemeniä ja tilliä. Voit myös käyttää muita lempiyrttejäsi.
Valmistusaika 20 min
Valmistelu aika: 5 min
Kokkausaika 15 min
2445 kJ / 584 kcal
Fett / Rasva: 25,1 g
Protein / Proteiini: 39,6 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit: 50,01 g

Ainekset 2 annokselle

Päälle: