
114 / 519
Täysjyväletut savulohen, raejuuston ja kurkun kera
Herkulliset ja helppotekoiset aamiaisletut saavat jännittävän makuvivahteen savulohesta.

Valmistusaika
20 min
Valmistelu aika:
5 min
Kokkausaika
15 min
2445 kJ / 584 kcal
Fett / Rasva:
25,1 g
Protein / Proteiini:
39,6 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit:
50,01 g
Ainekset 2 annokselle
- 100 g täysjyvä-spelttijauhoa
- 35 g hirssijauhoa
- 1 tl leivinjauhetta
- 220 ml kefiiriä
- 2 kananmunaa
- 2 rkl Kikkomanin luonnollisesti valmistettua soijakastiketta
Päälle:
- 100 g savulohta
- 150 g raejuustoa
- 1 kurkku
- 1 tl tuoretta tilliä
- 1 tl seesaminsiemeniä
- 1 rkl Kikkomanin paahdettua seesamiöljyä (paistamiseen)
Valmistusohje
- Sekoita hyvin kaikki lettutaikinan ainekset
- Kaada kuumalle paistinpannulle tilkka Kikkomanin seesamiöljyä. Lisää pannulle n. ruokalusikallisen verran lettutaikinaa per lettu. Kun letun pinta alkaa kuplia, käännä se ympäri.
- Siirrä letut lautaselle. Ripottele raejuusto letuille ja asettele sen päälle lohi- ja kurkkuviipaleet. Ripottele päälle seesaminsiemeniä ja tilliä. Voit myös käyttää muita lempiyrttejäsi.
Käytetyt tuotteet tässä reseptissä
Valmistusaika
20 min
Valmistelu aika:
5 min
Kokkausaika
15 min
2445 kJ / 584 kcal
Fett / Rasva:
25,1 g
Protein / Proteiini:
39,6 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit:
50,01 g
Ainekset 2 annokselle
- 100 g täysjyvä-spelttijauhoa
- 35 g hirssijauhoa
- 1 tl leivinjauhetta
- 220 ml kefiiriä
- 2 kananmunaa
- 2 rkl Kikkomanin luonnollisesti valmistettua soijakastiketta
Päälle:
- 100 g savulohta
- 150 g raejuustoa
- 1 kurkku
- 1 tl tuoretta tilliä
- 1 tl seesaminsiemeniä
- 1 rkl Kikkomanin paahdettua seesamiöljyä (paistamiseen)