Tacot hunaja-soijamarinoidulla lohella
Hae
Suodata
Tacot hunaja-soijamarinoidulla lohella
Bookmark
23 / 44

Tacot hunaja-soijamarinoidulla lohella

Tacot hunaja-soijamarinoidulla lohella
Valmistusaika 45 min
Valmistelu aika: 45 min
2604 kJ / 622 kcal

Ainekset 4 annokselle

• 300 g tuoretta lohifilettä

• 4 tl Kikkoman-soijakastiketta

• 8 tl limettimehua

• 1 tl hunajaa

• 10 ml oliiviöljyä

• 2 pehmeää Hass-avokadoa

• 260 g mangoa

• 160 g lehtisalaattia tai salaattisekoitusta

• 16 retiisiä

• 16 kirsikkatomaattia

• 16 tacokuorta

 

Valmistusohje

Irrota lohesta nahka ja kuutioi lohi. Laita kulhoon ja lisää soijakastike, hunaja ja 4 tl limettimehua. Sekoita ja laita jääkaappiin 20–40 minuutin ajaksi.

Valmista sillä välin guacamole. Halkaise avokado, poista kivi ja koverra hedelmäliha. Laita hedelmäliha kulhoon ja hienonna haarukalla. Lisää 4 tl limettimehua ja ripaus suolaa.

Viipaloi retiisit ja leikkaa kirsikkatomaatit kahteen tai neljään osaan. Kuori mango ja kuutioi se.

Ota lohi jääkaapista. Paista kuumalla pannulla oliiviöljyssä.


TARJOILU:
Laita tacokuoriin lehtisalaattia (noin 10 g kuhunkin kuoreen), 2–3 tl guacamolea, mangoa, muutama viipale retiisiä, kirsikkatomaatteja ja lohta.

Käytetyt tuotteet tässä reseptissä

Valmistusaika 45 min
Valmistelu aika: 45 min
2604 kJ / 622 kcal

Ainekset 4 annokselle

• 300 g tuoretta lohifilettä

• 4 tl Kikkoman-soijakastiketta

• 8 tl limettimehua

• 1 tl hunajaa

• 10 ml oliiviöljyä

• 2 pehmeää Hass-avokadoa

• 260 g mangoa

• 160 g lehtisalaattia tai salaattisekoitusta

• 16 retiisiä

• 16 kirsikkatomaattia

• 16 tacokuorta