
Tacot hunaja-soijamarinoidulla lohella

Ainekset 4 annokselle
• 300 g tuoretta lohifilettä
• 4 tl Kikkoman-soijakastiketta
• 8 tl limettimehua
• 1 tl hunajaa
• 10 ml oliiviöljyä
• 2 pehmeää Hass-avokadoa
• 260 g mangoa
• 160 g lehtisalaattia tai salaattisekoitusta
• 16 retiisiä
• 16 kirsikkatomaattia
• 16 tacokuorta
Valmistusohje
Irrota lohesta nahka ja kuutioi lohi. Laita kulhoon ja lisää soijakastike, hunaja ja 4 tl limettimehua. Sekoita ja laita jääkaappiin 20–40 minuutin ajaksi.
Valmista sillä välin guacamole. Halkaise avokado, poista kivi ja koverra hedelmäliha. Laita hedelmäliha kulhoon ja hienonna haarukalla. Lisää 4 tl limettimehua ja ripaus suolaa.
Viipaloi retiisit ja leikkaa kirsikkatomaatit kahteen tai neljään osaan. Kuori mango ja kuutioi se.
Ota lohi jääkaapista. Paista kuumalla pannulla oliiviöljyssä.
TARJOILU:
Laita tacokuoriin lehtisalaattia (noin 10 g kuhunkin kuoreen), 2–3 tl guacamolea, mangoa, muutama viipale retiisiä, kirsikkatomaatteja ja lohta.
Käytetyt tuotteet tässä reseptissä
Ainekset 4 annokselle
• 300 g tuoretta lohifilettä
• 4 tl Kikkoman-soijakastiketta
• 8 tl limettimehua
• 1 tl hunajaa
• 10 ml oliiviöljyä
• 2 pehmeää Hass-avokadoa
• 260 g mangoa
• 160 g lehtisalaattia tai salaattisekoitusta
• 16 retiisiä
• 16 kirsikkatomaattia
• 16 tacokuorta