
Tabbouleh-salaatti yrteillä, tomaatilla ja paprikalla
Tämä vaativimpaankin makuun sopiva tabbouleh-vegesalaatti saa raikkautta tuoreesta persiljasta ja mintusta.

Ainekset 4 annokselle
- 200 g bulguria
- 1 iso punainen paprika
- 1 tomaatti
- 1 nippu persiljaa
- 2 oksaa tuoretta minttua
Kastike:
- 2 rkl oliiviöljyä
- 1 rkl Kikkomanin Ponzu-sitrussoijakastiketta
- 1 tl vastajauhettua mustapippuria
Valmistusohje
- Huuhtele bulguri siivilässä ja laita se kattilaan. Lisää 2,5 dl vettä ja kypsennä 15 minuuttia miedolla lämmöllä, kunnes vesi on imeytynyt.
- Kuutioi paprika ja tomaatti ja hienonna persilja ja minttu. Sekoita oliiviöljy, pippuri ja Ponzu-sitrussoijakastike huolellisesti keskenään.
- Sekoita jäähtynyt bulguri yrttien ja vihannesten joukkoon ja mausta kastikkeella. Salaatti voidaan tarjoilla kylmänä.
Käytetyt tuotteet tässä reseptissä
Ainekset 4 annokselle
- 200 g bulguria
- 1 iso punainen paprika
- 1 tomaatti
- 1 nippu persiljaa
- 2 oksaa tuoretta minttua
Kastike:
- 2 rkl oliiviöljyä
- 1 rkl Kikkomanin Ponzu-sitrussoijakastiketta
- 1 tl vastajauhettua mustapippuria