Tabbouleh-salaatti yrteillä, tomaatilla ja paprikalla
Hae
Suodattaa
Tabbouleh-salaatti yrteillä, tomaatilla ja paprikalla
Bookmark
112 / 426

Tabbouleh-salaatti yrteillä, tomaatilla ja paprikalla

Tämä vaativimpaankin makuun sopiva tabbouleh-vegesalaatti saa raikkautta tuoreesta persiljasta ja mintusta.

Tabbouleh-salaatti yrteillä, tomaatilla ja paprikalla
Valmistusaika 25 min
Valmistelu aika: 25 min
1077 kJ / 257 kcal

Ainekset 4 annokselle

  • 200 g bulguria
  • 1 iso punainen paprika
  • 1 tomaatti
  • 1 nippu persiljaa
  • 2 oksaa tuoretta minttua

Kastike:

Valmistusohje

  1. Huuhtele bulguri siivilässä ja laita se kattilaan. Lisää 2,5 dl vettä ja kypsennä 15 minuuttia miedolla lämmöllä, kunnes vesi on imeytynyt.
     
  2. Kuutioi paprika ja tomaatti ja hienonna persilja ja minttu. Sekoita oliiviöljy, pippuri ja Ponzu-sitrussoijakastike huolellisesti keskenään.
     
  3. Sekoita jäähtynyt bulguri yrttien ja vihannesten joukkoon ja mausta kastikkeella. Salaatti voidaan tarjoilla kylmänä.

Käytetyt tuotteet tässä reseptissä

Valmistusaika 25 min
Valmistelu aika: 25 min
1077 kJ / 257 kcal

Ainekset 4 annokselle

  • 200 g bulguria
  • 1 iso punainen paprika
  • 1 tomaatti
  • 1 nippu persiljaa
  • 2 oksaa tuoretta minttua

Kastike: