
23 / 40
Sushiveneet surimista ja maissista
Luonnollisesti valmistettu soijakastike
Sushi & Sashimi -soijakastike
Pääruoat
Kala
Merenelävät
Vihannekset
Riisi
Japanilaisia ruokia
Sushi
Kevät

Valmistusaika
10 min
Valmistelu aika:
10 min
235 kJ / 56 kcal
Ainekset 4 annokselle
- 260 g keitettyä ja maustettua sushiriisiä
- 100 g surimia
- 140 g maissia
- 2 rkl majoneesia
- ½ tl wasabia
- 3 arkkia merilevää
- vähän salaattia
- noin 20 kpl kirsikkatomaattia
- Tarjoiluun Kikkoman Sushi & Sashimi -soijakastike
- Kikkoman Seasoning for Sushi -riisiviinietikkaa
Valmistusohje
Valmista ja mausta riisi pakkauksen ohjeiden mukaan. Leikkaa surimi noin yhden senttimetrin mittaisiksi paloiksi ja revi paloja hieman sormilla. Kuivata maissit hyvin, ja sekoita sitten yhteen majoneesin, wasabin ja surimin kanssa.
Kostuta toisen käden kämmen kevyesti viinietikalla ja pyöritä sushiriisistä noin 20 soikeaa palloa. Leikkaa merileväarkit suikaleiksi (noin 3x15 cm) ja kierrä ne riisin ympäri. Laita surimitahna riisin päälle. Koristele sushiveneet tomaatilla ja salaatilla. Mausta Kikkoman soijakastikkeella ja tarjoile.
Käytetyt tuotteet tässä reseptissä
Valmistusaika
10 min
Valmistelu aika:
10 min
235 kJ / 56 kcal
Ainekset 4 annokselle
- 260 g keitettyä ja maustettua sushiriisiä
- 100 g surimia
- 140 g maissia
- 2 rkl majoneesia
- ½ tl wasabia
- 3 arkkia merilevää
- vähän salaattia
- noin 20 kpl kirsikkatomaattia
- Tarjoiluun Kikkoman Sushi & Sashimi -soijakastike
- Kikkoman Seasoning for Sushi -riisiviinietikkaa