Hae
Suodattaa
Suklaa-soijakohokas ja chilibanaanit
Bookmark
17 / 375

Suklaa-soijakohokas ja chilibanaanit

Suklaa-soijakohokas ja chilibanaanit
Valmistusaika 345 min
Valmistelu aika: 45 min
Marinointiaika: 300 min
2188 kJ / 522 kcal

Ainekset 4 annokselle

Kohokas:

Banaanit:

  • 50 g sokeria
  • 1 appelsiinin mehu
  • 1 tuore punainen chilipaprika, josta on poistettu siemenet
  • 2 banaania

Koristeeksi:

  • ripaus tuoretta sitruunamelissaa

Valmistusohje

Sekoita munat, keltuaiset sekä sokeri varovasti vatkaimella. Sekoita joukkoon jauhot, Kikkoman Makea -soijakastike sekä suklaaseos. Annostele silikonisiin kohokasvuokiin. Jätä jäähtymään noin 5 tunniksi. Kuumenna uuni 200 asteeseen ja paista kohokkaita 12 - 15 minuuttia, kunnes ne kohoavat hieman.

Sillä välin kun kohokkaat ovat uunissa, kuumenna sokeria pannulla. Kun sokeri on karamellisoitunut hieman, lisää joukkoon appelsiinimehu. Lisää tämän jälkeen hienonnettu chili sekä kuutioidut banaanit ja paista. Ennen tarjoilua anna kohokkaiden seistä 1 -  2 minuuttia. Kumoa kohokkaat varovasti lautasille, asettele viereen paistetut banaanit ja koristele sitruunamelissalla.

Käytetyt tuotteet tässä reseptissä

Valmistusaika 345 min
Valmistelu aika: 45 min
Marinointiaika: 300 min
2188 kJ / 522 kcal

Ainekset 4 annokselle

Kohokas:

Banaanit:

  • 50 g sokeria
  • 1 appelsiinin mehu
  • 1 tuore punainen chilipaprika, josta on poistettu siemenet
  • 2 banaania

Koristeeksi:

  • ripaus tuoretta sitruunamelissaa