
76 / 101
Suklaa-soijakastikekonvehdit

Valmistusaika
140 min
Valmistelu aika:
140 min
209 kJ / 49 kcal
Fett / Rasva:
3.3 g
Protein / Proteiini:
0.6 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit:
4.3 g
Ainekset 20 annokselle
- 140 g tummaa suklaata
- 60 ml kermaa
- 1 tl luonnollisesti valmistettua Kikkoman-soijakastiketta
- 2–3 rkl kaakaojauhetta
Valmistusohje
Pilko suklaa suurehkoiksi paloiksi ja sulata suklaa vesihauteessa. Sekoita joukkoon kerma ja soijakastike. Kaada suklaaseos tuorekelmulla vuorattuun vuokaan (n. 10 x 10 cm), peitä kelmulla ja nosta jääkaappiin vähintään 2 tunniksi.
Irrota suklaaseos vuoasta, leikkaa n. 2 x 2 cm:n kokoisiksi kuutioiksi ja pyörittele kuutiot kaakaojauheessa. Koristele mintulla ja tarjoa halutessasi tuoreiden marjojen kanssa.
Käytetyt tuotteet tässä reseptissä
Valmistusaika
140 min
Valmistelu aika:
140 min
209 kJ / 49 kcal
Fett / Rasva:
3.3 g
Protein / Proteiini:
0.6 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit:
4.3 g
Ainekset 20 annokselle
- 140 g tummaa suklaata
- 60 ml kermaa
- 1 tl luonnollisesti valmistettua Kikkoman-soijakastiketta
- 2–3 rkl kaakaojauhetta