Hae
Suodattaa
Soijakastikkeella maustettu hummusdippi
Bookmark
308 / 414

Soijakastikkeella maustettu hummusdippi

Soijakastikkeella maustettu hummusdippi
Valmistusaika 10 min
Valmistelu aika: 10 min
833 kJ / 199 kcal
Fett / Rasva: 14.3 g
Protein / Proteiini: 4.4 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit: 11.3 g

Ainekset 4 annokselle

  • 1 valkosipulinkynsi
  • 2 rkl tahinia (tai paahdettuja seesaminsiemeniä)
  • 200 g (keitettyjä) kikherneitä (säilykkeenä)
  • 8 rkl kikherneiden keitin- tai säilykelientä
  • 4 rkl oliiviöljyä
  • 2 rkl sitruunamehua
  • 5–6 rkl Kikkomanin luonnollisesti valmistettua soijakastiketta
  • 1 rkl sokeria
  • 1 tl paprikajauhetta
  • halutessasi 1 tl kuminaa

Koristeluun:

Valmistusohje

  1. Kuori valkosipulinkynsi, poista kanta ja silppua karkeasti.
  2. Laita silputtu valkosipuli ja kaikki muut ainekset tehosekoittimeen ja soseuta.
  3. Pirskottele dipin päälle oliiviöljyä ja soijakastiketta, ripottele pintaan korianteria ja paprikajauhetta ja tarjoa.

Hummusdipin kanssa sopivat erittäin hyvin esimerkiksi

  • grillatut kasvikset, kuten kesäkurpitsarullat, munakoiso ja paprika
  • grillattu liha, kuten satay-kanavartaat
  • turkkilainen lavash-leipä.

Tarjoa taateleiden ja isojen oliivien kanssa.

Käytetyt tuotteet tässä reseptissä

Valmistusaika 10 min
Valmistelu aika: 10 min
833 kJ / 199 kcal
Fett / Rasva: 14.3 g
Protein / Proteiini: 4.4 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit: 11.3 g

Ainekset 4 annokselle

  • 1 valkosipulinkynsi
  • 2 rkl tahinia (tai paahdettuja seesaminsiemeniä)
  • 200 g (keitettyjä) kikherneitä (säilykkeenä)
  • 8 rkl kikherneiden keitin- tai säilykelientä
  • 4 rkl oliiviöljyä
  • 2 rkl sitruunamehua
  • 5–6 rkl Kikkomanin luonnollisesti valmistettua soijakastiketta
  • 1 rkl sokeria
  • 1 tl paprikajauhetta
  • halutessasi 1 tl kuminaa

Koristeluun: