Silakoita ja retiisiä Soija-chili-punasipuliliemessä
Hae
Suodata
Silakoita ja retiisiä Soija-chili-punasipuliliemessä
Bookmark
69 / 519

Silakoita ja retiisiä Soija-chili-punasipuliliemessä

Ohjeet ja resepti marinoiduille silakoille mausteliemessä.

Silakoita ja retiisiä Soija-chili-punasipuliliemessä
Valmistusaika 320 min
Valmistelu aika: 20 min
Marinointiaika: 300 min
Kokkausaika 20 min
1943 kJ / 464 kcal
Fett / Rasva: 18,2 g
Protein / Proteiini: 37,1 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit: 30,1 g
Tyydyttynyt rasva: 4,4 g

Ainekset 6 annokselle

200 g tuoreita silakkafileitä

1 tl Suolaa

100 g retiisi lohkoja

0,5 dl Luonnollisesti valmistettu soijakastike

0,5 dl 1-2-3 Pikkelöintiliemi

50 g Punaisia tuoreita chilejä pilkokttuna

50 g ohuita punasipuli lohkoja Voit korvat soijakastikkeen, 1-2-3 pikkelöintiliemen ja chilit Kikkoman Ponzu-chilisoijakastikkeella

Valmistusohje

1. Taputtele silakkafileet kuiviksi talouspaperilla. Suolaa fileet kevyesti ja laita fileet ilmatiiviiseen purkkiin kerroksittain retiisi lohkojen kanssa.

2. Sekoita chilit ja punasipulilohkot Kikkoman Luonnollisesti valmistettu soijakastikkeeseen ja 1-2-3 liemen kanssa. Kaada seos silakkafileiden ja retiisien päälle, niin että kalat peittyvät. Sulje purkki ja anna marinoitua 5 tuntia jääkaapissa.

3. Tarjoile uusien perunoiden ja tillin kera. Käytä tässä reseptissä vain tuoretta kalaa, koska kala nautitaan raakana.

Käytetyt tuotteet tässä reseptissä

Valmistusaika 320 min
Valmistelu aika: 20 min
Marinointiaika: 300 min
Kokkausaika 20 min
1943 kJ / 464 kcal
Fett / Rasva: 18,2 g
Protein / Proteiini: 37,1 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit: 30,1 g
Tyydyttynyt rasva: 4,4 g

Ainekset 6 annokselle

200 g tuoreita silakkafileitä

1 tl Suolaa

100 g retiisi lohkoja

0,5 dl Luonnollisesti valmistettu soijakastike

0,5 dl 1-2-3 Pikkelöintiliemi

50 g Punaisia tuoreita chilejä pilkokttuna

50 g ohuita punasipuli lohkoja Voit korvat soijakastikkeen, 1-2-3 pikkelöintiliemen ja chilit Kikkoman Ponzu-chilisoijakastikkeella