
Silakoita ja retiisiä Soija-chili-punasipuliliemessä
Ohjeet ja resepti marinoiduille silakoille mausteliemessä.

Ainekset 6 annokselle
200 g tuoreita silakkafileitä
1 tl Suolaa
100 g retiisi lohkoja
0,5 dl Luonnollisesti valmistettu soijakastike
0,5 dl 1-2-3 Pikkelöintiliemi
50 g Punaisia tuoreita chilejä pilkokttuna
50 g ohuita punasipuli lohkoja Voit korvat soijakastikkeen, 1-2-3 pikkelöintiliemen ja chilit Kikkoman Ponzu-chilisoijakastikkeella
Valmistusohje
1. Taputtele silakkafileet kuiviksi talouspaperilla. Suolaa fileet kevyesti ja laita fileet ilmatiiviiseen purkkiin kerroksittain retiisi lohkojen kanssa.
2. Sekoita chilit ja punasipulilohkot Kikkoman Luonnollisesti valmistettu soijakastikkeeseen ja 1-2-3 liemen kanssa. Kaada seos silakkafileiden ja retiisien päälle, niin että kalat peittyvät. Sulje purkki ja anna marinoitua 5 tuntia jääkaapissa.
3. Tarjoile uusien perunoiden ja tillin kera. Käytä tässä reseptissä vain tuoretta kalaa, koska kala nautitaan raakana.
Käytetyt tuotteet tässä reseptissä
Ainekset 6 annokselle
200 g tuoreita silakkafileitä
1 tl Suolaa
100 g retiisi lohkoja
0,5 dl Luonnollisesti valmistettu soijakastike
0,5 dl 1-2-3 Pikkelöintiliemi
50 g Punaisia tuoreita chilejä pilkokttuna
50 g ohuita punasipuli lohkoja Voit korvat soijakastikkeen, 1-2-3 pikkelöintiliemen ja chilit Kikkoman Ponzu-chilisoijakastikkeella