Hae
Suodata
Sienistroganoff
Bookmark
312 / 519

Sienistroganoff

Sienistroganoff
Valmistusaika 50 min
Valmistelu aika: 50 min
1897 kJ / 451 kcal
Fett / Rasva: 17.04 g
Protein / Proteiini: 14.1 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit: 64.2 g
Tyydyttynyt rasva: 7.4 g
Ravintokuitu: 6.4 g
Sokerit yhteensä: 5.6 g
Natrium: 2.6 g

Ainekset 4 annokselle

  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 1 sipuli hienoksi silputtuna
  • 500 g ruskeita sieniä neljään osaan paloiteltuina
  • 2 valkosipulinkynttä puristettuna
  • 4 timjamin varren lehdet silputtuna
  • 1½ rkl paprikajauhetta
  • ripaus cayennepippuria
  • 4 dl kasvislientä
  • 300 g villiriisiä
  • 2 dl kermaviiliä
  • 2 tl sinappia
  • 4 rkl Luonnollisesti valmistettu soijakastike
  • pieni nippu persiljaa karkeasti silputtuna
  • 1 sitruuna lohkottuna

Valmistusohje

Kuumenna öljy isolla, korkeareunaisella pannulla ja kuullota sipuleita 5 minuuttia, kunnes ne ovat pehmeitä.

Lisää lämpöä ja kaada sienet joukkoon. Paista 10 minuuttia jatkuvasti sekoittaen, kunnes sienet ovat kullanruskeita.

Lisää joukkoon valkosipuli, timjami, paprikajauhe ja cayennepippuri ja paista 2 minuuttia. Kaada joukkoon liemi ja anna kiehua hiljalleen 10 minuuttia. Lisää pannulle sienten joukkoon kermaviili, sinappi ja soijakastike ja anna kiehua hiljalleen vielä 10 minuuttia.

Keitä tällä välin riisi pakkauksen ohjeiden mukaan. Valuta riisi ja pidä lämpimänä.

Sekoita osa persiljasta sienten joukkoon vähän ennen tarjoilua. Koristele sienistroganoff lopulla persiljalla ja tarjoa villiriisin ja sitruunalohkojen kanssa. 

Käytetyt tuotteet tässä reseptissä

Valmistusaika 50 min
Valmistelu aika: 50 min
1897 kJ / 451 kcal
Fett / Rasva: 17.04 g
Protein / Proteiini: 14.1 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit: 64.2 g
Tyydyttynyt rasva: 7.4 g
Ravintokuitu: 6.4 g
Sokerit yhteensä: 5.6 g
Natrium: 2.6 g

Ainekset 4 annokselle

  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 1 sipuli hienoksi silputtuna
  • 500 g ruskeita sieniä neljään osaan paloiteltuina
  • 2 valkosipulinkynttä puristettuna
  • 4 timjamin varren lehdet silputtuna
  • 1½ rkl paprikajauhetta
  • ripaus cayennepippuria
  • 4 dl kasvislientä
  • 300 g villiriisiä
  • 2 dl kermaviiliä
  • 2 tl sinappia
  • 4 rkl Luonnollisesti valmistettu soijakastike
  • pieni nippu persiljaa karkeasti silputtuna
  • 1 sitruuna lohkottuna