Hae
Suodattaa
Sienillä täytetyt vasikankääryleet
Bookmark
398 / 426

Sienillä täytetyt vasikankääryleet

Sienillä täytetyt vasikankääryleet
Valmistusaika 35 min
Valmistelu aika: 35 min
938 kJ / 224 kcal

Ainekset 4 annokselle

  • 200 g vasikanlihaa
  • 250 g valkoisia herkkusieniä
  • 150 g kantarelleja
  • 2 sellerin vartta lehtineen
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 30 g saksanpähkinöitä
  • 3 tl auringonkukkaöljyä
  • 1/2 nippu ruohosipulia
  • 2 tl Kikkomanin Ponzu-chilisoijakastiketta

Valmistusohje

Leikkaa vasikanliha viipaleiksi ja painele viipaleet ohuiksi pihveiksi. Puhdista sienet ja pilko 50 g pieneksi silpuksi. Leikkaa loput herkkusienet siivuiksi ja kantarellit karkeiksi paloiksi. Kuori valkosipulit ja silppua. Leikkaa puolet selleristä siivuiksi.

Murskaa saksanpähkinät ja silppua ruohosipuli.

Kuumenna pannulla 1 tl öljyä, lisää valkosipuli, pieneksi silputut sienet, sellerisiivut ja saksanpähkinät ja paista 5 minuuttia keskilämmöllä. Nosta pannu pois liedeltä. 

Nosta jokaisen pihvin päälle 1 tl selleri-sieniseosta, rullaa kääryleiksi ja kiinnitä hammastikulla.

Kuumenna loput öljystä pannulla, lisää joukkoon 1 tl Kikkomanin Ponzu-chilisoijakastiketta ja paista kääryleitä 3 minuuttia jokaiselta puolelta. Nosta kääryleet pois pannulta ja jaa lautasille. Lisää hieman vettä paistinrasvan joukkoon ja kaada valmista kastiketta vasikankääryleiden päälle.

Kuumenna loput öljystä toisella pannulla. Lisää pannulle loput sienet, ruohosipuli ja pilkottu selleri. Paista kovalla lämmöllä 2 minuuttia. Nosta sieni-selleriseosta lautasille vasikankääryleiden viereen. Koristele sellerin lehdillä ja tarjoa heti.

Käytetyt tuotteet tässä reseptissä

Valmistusaika 35 min
Valmistelu aika: 35 min
938 kJ / 224 kcal

Ainekset 4 annokselle

  • 200 g vasikanlihaa
  • 250 g valkoisia herkkusieniä
  • 150 g kantarelleja
  • 2 sellerin vartta lehtineen
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 30 g saksanpähkinöitä
  • 3 tl auringonkukkaöljyä
  • 1/2 nippu ruohosipulia
  • 2 tl Kikkomanin Ponzu-chilisoijakastiketta