
Sienikastike kermalla, sinapilla ja soijakastikkeella
Paistettuja herkkutatteja kermaisessa kastikkeessa yhdistettynä Kikkoman-soijakastikkeen vastustamattomaan makuun. Helppo valmistaa, täydellinen lisuke lihalle.

Ainekset 1 annokselle
- 150 g herkkutatteja
- 2 rkl öljyä paistamiseen
- 100 ml kuohukermaa
- 2 tl Dijon-sinappia
- 2–3 rkl Kikkoman-soijakastiketta
- Mustapippuria
- Silputtua tuoretta persiljaa
Valmistusohje
1. Puhdista ja pilko herkkutatit. Ruskista kevyesti pannulla kuumassa öljyssä.
2. Ota sienet pannulta ja pyyhi loppu öljy pois.
3. Lisää kerma, sinappi ja soijakastike. Kuumenna kiehuvaksi ja sekoita, kunnes kastike sakenee. Lisää sienet ja mausta mustapippurilla.
4. Tarjoa kuumana esimerkiksi pihvin kanssa. Koristele tuoreella persiljalla.
Käytetyt tuotteet tässä reseptissä
Ainekset 1 annokselle
- 150 g herkkutatteja
- 2 rkl öljyä paistamiseen
- 100 ml kuohukermaa
- 2 tl Dijon-sinappia
- 2–3 rkl Kikkoman-soijakastiketta
- Mustapippuria
- Silputtua tuoretta persiljaa