Hae
Suodattaa
Sienikastike kermalla, sinapilla ja soijakastikkeella
Bookmark
13 / 51

Sienikastike kermalla, sinapilla ja soijakastikkeella

Paistettuja herkkutatteja kermaisessa kastikkeessa yhdistettynä Kikkoman-soijakastikkeen vastustamattomaan makuun. Helppo valmistaa, täydellinen lisuke lihalle.

Sienikastike kermalla, sinapilla ja soijakastikkeella
Valmistusaika 15 min
Valmistelu aika: 5 min
Kokkausaika 10 min
1132 kJ / 272 kcal
Fett / Rasva: 25.9 g
Protein / Proteiini: 5.3 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit: 4.1 g

Ainekset 1 annokselle

  • 150 g herkkutatteja
  • 2 rkl öljyä paistamiseen
  • 100 ml kuohukermaa
  • 2 tl Dijon-sinappia
  • 2–3 rkl Kikkoman-soijakastiketta
  • Mustapippuria
  • Silputtua tuoretta persiljaa

Valmistusohje

1. Puhdista ja pilko herkkutatit. Ruskista kevyesti pannulla kuumassa öljyssä.

2. Ota sienet pannulta ja pyyhi loppu öljy pois.

3. Lisää kerma, sinappi ja soijakastike. Kuumenna kiehuvaksi ja sekoita, kunnes kastike sakenee. Lisää sienet ja mausta mustapippurilla.

4. Tarjoa kuumana esimerkiksi pihvin kanssa. Koristele tuoreella persiljalla.

Käytetyt tuotteet tässä reseptissä

Valmistusaika 15 min
Valmistelu aika: 5 min
Kokkausaika 10 min
1132 kJ / 272 kcal
Fett / Rasva: 25.9 g
Protein / Proteiini: 5.3 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit: 4.1 g

Ainekset 1 annokselle

  • 150 g herkkutatteja
  • 2 rkl öljyä paistamiseen
  • 100 ml kuohukermaa
  • 2 tl Dijon-sinappia
  • 2–3 rkl Kikkoman-soijakastiketta
  • Mustapippuria
  • Silputtua tuoretta persiljaa