Hae
Suodata
Sieni-pekoni-popcornkeitto
Bookmark
173 / 519

Sieni-pekoni-popcornkeitto

Tämä täyteläinen sienikeitto on aitoa nautintoa kulhossa. Sen valmistaminen on helppoa ja rapea pekoni, popcorn ja yrtit antavat siihen makua ja tuntua. Mausteinen piparjuuri ja jalapeno lämmittävät viileällä säällä.

Sieni-pekoni-popcornkeitto
Valmistusaika 30 min
Valmistelu aika: 5 min
Kokkausaika 25 min
1543 kJ / 369 kcal
Fett / Rasva: 30,2 g
Protein / Proteiini: 10,2 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit: 16,3 g

Ainekset 2 annokselle

• 150 g herkkutatteja (tai kantarelleja)/ sieniä
• ½ sipuli
• 2 valkosipulinkynttä
• 30 g voita 
• 700 ml kasvislientä
• 1/4 teelusikallista jauhettua kurkumaa
• 1/4 teelusikallista paprikaa
• 1 ruokalusikallinen hapankermaa
• 1 teelusikallinen piparjuurta
• 2 ruokalusikallista luonnollisesti valmistettua Kikkoman-soijakastiketta  

Tarjoiluun:
• 50 g savustettuja pekoniviipaleita
• 20 g popcornia  
• 1 ruokalusikallinen tuoretta persiljaa
• 1 ruokalusikallinen tuoretta tilliä
• 1 ruokalusikallinen hienonnettua jalapenoa

Valmistusohje

  1. Puhdista ja viipaloi sienet. Paista sienet voissa kattilassa yhdessä sipulin ja hienonnetun valkosipulin kanssa. Kaada joukkoon kasvisliemi, mausta kurkumalla ja paprikalla ja kypsytä 20 minuuttia. Sekoita hapankerma, piparjuuri ja Kikkoman-soijakastike keskenään. Lisää keittoon ja kypsytä 1–2 minuuttia.
  2. Paista tai grillaa pekoniviipaleita, kunnes ne ovat kullanruskeita ja rapeita.
  3. Tarjoile keitto pekoniviipaleiden, popcornin, persiljan, tillin ja jalapenon kanssa.

Käytetyt tuotteet tässä reseptissä

Valmistusaika 30 min
Valmistelu aika: 5 min
Kokkausaika 25 min
1543 kJ / 369 kcal
Fett / Rasva: 30,2 g
Protein / Proteiini: 10,2 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit: 16,3 g

Ainekset 2 annokselle

• 150 g herkkutatteja (tai kantarelleja)/ sieniä
• ½ sipuli
• 2 valkosipulinkynttä
• 30 g voita 
• 700 ml kasvislientä
• 1/4 teelusikallista jauhettua kurkumaa
• 1/4 teelusikallista paprikaa
• 1 ruokalusikallinen hapankermaa
• 1 teelusikallinen piparjuurta
• 2 ruokalusikallista luonnollisesti valmistettua Kikkoman-soijakastiketta  

Tarjoiluun:
• 50 g savustettuja pekoniviipaleita
• 20 g popcornia  
• 1 ruokalusikallinen tuoretta persiljaa
• 1 ruokalusikallinen tuoretta tilliä
• 1 ruokalusikallinen hienonnettua jalapenoa