Seesaminsiemenillä kuorrutetut kanankoivet
Hae
Suodata
Seesaminsiemenillä kuorrutetut kanankoivet
Bookmark
27 / 85

Seesaminsiemenillä kuorrutetut kanankoivet

Seesaminsiemenillä kuorrutetut kanankoivet
Valmistusaika 35 min
Valmistelu aika: 35 min
1319 kJ / 315 kcal

Ainekset 4 annokselle

Valmistusohje

Poista paprikoista kannat ja siemenet ja leikkaa 0,5 cm:n paksuisiksi siivuiksi. Kuori sipulit ja leikkaa ohuiksi siivuiksi. Kuumenna öljy pannulla, kaada sipulit joukkoon ja paista 2 minuuttia. Lisää joukkoon paprikasiivut, sekoita hyvin ja anna kypsyä 5 minuuttia. Lisää joukkoon riisi ja sekoita 1 minuutin ajan. Kaada joukkoon 2,5 dl vettä ja anna kypsyä miedolla lämmöllä 15 minuuttia. Lisää joukkoon sahramijauhe.

Levitä 2 rkl Paahdetulla valkosipulilla maustettua Teriyaki-kastiketta kanankoipien päälle ja nosta kanankoivet erilliselle pannulle. Paista kanankoipia 3 minuuttia molemmin puolin, levitä loput kastikkeesta koipien päälle ja paista vielä 10 minuutin ajan välillä käännellen. Ripottele lopuksi seesaminsiemenet kanankoipien päälle, koristele hienoksi silputulla ruohosipulilla ja tarjoile paprikariisin kanssa.

Käytetyt tuotteet tässä reseptissä

Valmistusaika 35 min
Valmistelu aika: 35 min
1319 kJ / 315 kcal

Ainekset 4 annokselle