
Seesaminsiemenillä kuorrutetut kanankoivet

Ainekset 4 annokselle
- 1 punainen paprika
- 1 keltainen paprika
- 2 kevätsipulia
- 2 rkl oliiviöljyä
- 100 g basmatiriisiä
- hyppysellinen sahramijauhetta
- 4 kanankoipea
- 4 rkl Kikkoman Paahdetulla valkosipulilla maustettua Teriyaki-kastiketta
- 1 rkl seesaminsiemeniä
- ½ nippu ruohosipulia
Valmistusohje
Poista paprikoista kannat ja siemenet ja leikkaa 0,5 cm:n paksuisiksi siivuiksi. Kuori sipulit ja leikkaa ohuiksi siivuiksi. Kuumenna öljy pannulla, kaada sipulit joukkoon ja paista 2 minuuttia. Lisää joukkoon paprikasiivut, sekoita hyvin ja anna kypsyä 5 minuuttia. Lisää joukkoon riisi ja sekoita 1 minuutin ajan. Kaada joukkoon 2,5 dl vettä ja anna kypsyä miedolla lämmöllä 15 minuuttia. Lisää joukkoon sahramijauhe.
Levitä 2 rkl Paahdetulla valkosipulilla maustettua Teriyaki-kastiketta kanankoipien päälle ja nosta kanankoivet erilliselle pannulle. Paista kanankoipia 3 minuuttia molemmin puolin, levitä loput kastikkeesta koipien päälle ja paista vielä 10 minuutin ajan välillä käännellen. Ripottele lopuksi seesaminsiemenet kanankoipien päälle, koristele hienoksi silputulla ruohosipulilla ja tarjoile paprikariisin kanssa.
Käytetyt tuotteet tässä reseptissä
Ainekset 4 annokselle
- 1 punainen paprika
- 1 keltainen paprika
- 2 kevätsipulia
- 2 rkl oliiviöljyä
- 100 g basmatiriisiä
- hyppysellinen sahramijauhetta
- 4 kanankoipea
- 4 rkl Kikkoman Paahdetulla valkosipulilla maustettua Teriyaki-kastiketta
- 1 rkl seesaminsiemeniä
- ½ nippu ruohosipulia