Seesamibroileria appelsiini-sinappikastikkeessa
Hae
Suodattaa
Seesamibroileria appelsiini-sinappikastikkeessa
Bookmark
86 / 101

Seesamibroileria appelsiini-sinappikastikkeessa

Seesamibroileria appelsiini-sinappikastikkeessa
Valmistusaika 60 min
Valmistelu aika: 60 min
966 kJ / 230 kcal
Rasva: 15 g
Protein / Proteiini: 17.6 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit: 5.8 g

Ainekset 10 annokselle

  • 600 g broilerin rintafileetä
  • 60 ml Kikkoman Teriyaki -marinadia
  • 100 g minirucolaa
  • 10 keltaista ja 10 punaista kirsikkatomaattia
  • 2 kananmunan valkuaista
  • 3 rkl perunajauhoja
  • 50 g mustia ja 50 g valkoisia seesaminsiemeniä
  • öljyä friteeraukseen
  • 50 ml appelsiinimehua
  • 2 rkl sinappia

Valmistusohje

Taputtele broilerin rintafileet talouspaperilla kuiviksi ja leikkaa siivuiksi. Nosta fileesiivut pakastepussiin ja kaada joukkoon Kikkoman Teriyaki -marinadi. Sulje pussi ilmatiiviisti, hiero marinadi kevyesti lihoihin ja anna marinoitua jääkaapissa 15–20 minuuttia.

Pese rucola ja tomaatit huolellisesti. Tee taikina sekoittamalla valkuaiset, perunajauhot ja 2 rkl vettä keskenään. Valuta broilerin rintafileistä marinadi pois, taputtele fileet talouspaperilla kuiviksi ja kääntele taikinassa. Ripottele päälle seesaminsiemeniä ja friteeraa kuumassa öljyssä.

Sekoita appelsiinimehu ja sinappi keskenään. Asettele lautasille rucolaa, tomaatteja ja seesamibroilereita, pirskottele päälle appelsiini-sinappikastiketta ja tarjoa halutessasi mascarpone-juustomoussen kanssa.

Käytetyt tuotteet tässä reseptissä

Valmistusaika 60 min
Valmistelu aika: 60 min
966 kJ / 230 kcal
Rasva: 15 g
Protein / Proteiini: 17.6 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit: 5.8 g

Ainekset 10 annokselle

  • 600 g broilerin rintafileetä
  • 60 ml Kikkoman Teriyaki -marinadia
  • 100 g minirucolaa
  • 10 keltaista ja 10 punaista kirsikkatomaattia
  • 2 kananmunan valkuaista
  • 3 rkl perunajauhoja
  • 50 g mustia ja 50 g valkoisia seesaminsiemeniä
  • öljyä friteeraukseen
  • 50 ml appelsiinimehua
  • 2 rkl sinappia