
9 / 35
Savulohiramen bataatin ja munakoison kera
Tässä hyväntuoksuisessa ja helpossa ramen-nuudelikeitossa on savulohisuikaleita. Siitä saat terveellisen lounaan tai illallisen.
Luonnollisesti valmistettu soijakastike
Paahdettu seesamiöljy
Keitot
Pääruoat
Kala
Nuudelit
Aasialainen keittiö

Valmistusaika
30 min
Valmistelu aika:
10 min
Kokkausaika
20 min
1957 kJ / 468 kcal
Fett / Rasva:
13,0 g
Protein / Proteiini:
20,8 g
Tyydyttynyt rasva:
67,4 g
Ainekset 2 annokselle
- 250 g bataattia (tai 200 g kurpitsan maltoa)
- 150 g munakoisoa
- 1 rkl Kikkomanin paahdettua seesamiöljyä
- 2-3 rkl Kikkomanin luonnollisesti valmistettua soijakastiketta
- 100 g ramen-nuudeleita (tai muita leveitä nuudeleita)
- 3-4 rkl Kikkomanin Ramen-liemipohjaa
- 540 ml vettä
- 100 g savulohta
- 2 rkl silputtua persiljaa
- 2-3 kevätsipulia
Valmistusohje
- Kuutioi kuorittu bataatti ja munakoiso, ja paista niitä öljyssä 5-10 minuuttia. Mausta soijakastikkeella. Valmista nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan.
- Kiehauta n. 540 ml vettä kattilassa, ja sekoita siihen Ramen-liemipohja. Annostele keitto kahteen kulhoon ja lisää nuudelit.
- Asettele bataatti-munakoisoseos nuudelien päälle ja koristele keitto savulohella, persiljalla ja pilkotulla kevätsipulilla ennen tarjoilua.
Käytetyt tuotteet tässä reseptissä
Valmistusaika
30 min
Valmistelu aika:
10 min
Kokkausaika
20 min
1957 kJ / 468 kcal
Fett / Rasva:
13,0 g
Protein / Proteiini:
20,8 g
Tyydyttynyt rasva:
67,4 g
Ainekset 2 annokselle
- 250 g bataattia (tai 200 g kurpitsan maltoa)
- 150 g munakoisoa
- 1 rkl Kikkomanin paahdettua seesamiöljyä
- 2-3 rkl Kikkomanin luonnollisesti valmistettua soijakastiketta
- 100 g ramen-nuudeleita (tai muita leveitä nuudeleita)
- 3-4 rkl Kikkomanin Ramen-liemipohjaa
- 540 ml vettä
- 100 g savulohta
- 2 rkl silputtua persiljaa
- 2-3 kevätsipulia