Savulohella ja avokadolla täytetty rulla (uramaki)
Hae
Suodata
209 / 514

Savulohella ja avokadolla täytetty rulla (uramaki)

Ohjeet ja ainekset savulohella ja avokadolla täytettyjen uramaki-sushien valmistukseen.

Savulohella ja avokadolla täytetty rulla (uramaki)
Valmistusaika 15 min
Valmistelu aika: 15 min
456 kJ / 109 kcal
Fett / Rasva: 5,2 g
Protein / Proteiini: 5,5 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit: 9,3 g

Ainekset 8 annokselle

  • 5 pientä avokadosiivua
  • 5 minisuolakurkkua
  • 1 nori-arkki
  • 200 g keitettyä sushiriisiä*
  • ½ tl wasabitahnaa
  • 2 tl tuorejuustoa
  • 150 g savulohta

Koristeluun:

  • 2 tl lohenmätiä
  • 1–2 retiisiä ohuina siivuina
  • Muutama tillinoksa

Tarjoiluun:

Valmistusohje

  1. Leikkaa avokado ja minisuolakurkut suikaleiksi.
  2. Laita sushimatolle nori-arkki.
  3. Levitä sushiriisi matolle vedellä kostutetuin sormin.
  4. Käännä ympäri.
  5. Levitä wasabitahna ja tuorejuusto keskelle pitkittäin.
  6. Laita avokado- ja minisuolakurkkusuikaleet päälle pitkittäin.
  7. Kääri rullaksi.
  8. Laita päälle lohisuikaleet.
  9. Kääri tuorekelmuun ja muotoile sushimatolla.
  10. Poista tuorekelmu varovasti ja leikkaa rulla kahdeksaksi yhtä suureksi palaksi.
  11. Koristele lohenmädillä, retiisisiivuilla, tillillä, säilötyllä inkiväärillä ja wasabitahnalla.

*Sushiriisi (n. 1 kg keitettyä sushiriisiä)

  • 450 g (540 ml) japanilaista riisiä
  • 450 ml vettä

Keitä riisi ja käytä maustamiseen sitten

  • 100 ml Kikkomanin maustekastiketta sushiriisille

tai vaihtoehtoisesti:

  • 70 ml riisietikkaa
  • 30 g sokeria
  • 15 g suolaa

Vinkki: Kun keität riisiä, riisin ja veden suhteen tulisi olla 1:1. Sushiriisin keittämiseen käytetään vähemmän vettä kuin tavallisen riisin.

Käytetyt tuotteet tässä reseptissä

Valmistusaika 15 min
Valmistelu aika: 15 min
456 kJ / 109 kcal
Fett / Rasva: 5,2 g
Protein / Proteiini: 5,5 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit: 9,3 g

Ainekset 8 annokselle

  • 5 pientä avokadosiivua
  • 5 minisuolakurkkua
  • 1 nori-arkki
  • 200 g keitettyä sushiriisiä*
  • ½ tl wasabitahnaa
  • 2 tl tuorejuustoa
  • 150 g savulohta

Koristeluun:

  • 2 tl lohenmätiä
  • 1–2 retiisiä ohuina siivuina
  • Muutama tillinoksa

Tarjoiluun: