
74 / 101
Sardiinichipsit karamellisoidussa soijakastikkeessa

Valmistusaika
45 min
Valmistelu aika:
45 min
636 kJ / 152 kcal
Fett / Rasva:
7.2 g
Protein / Proteiini:
10.4 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit:
9.7 g
Ainekset 10 annokselle
- 5 kirsikkatomaattia
- 1 kourallinen rucolaa
- 30 sardiinia
- 3-4 rkl vehnäjauhoja
- 2 rkl kasviöljyä
- 20 ml luonnollisesti valmistettua Kikkoman-soijakastiketta
- 20 ml sakea
- 40 ml miriniä
- 30 tortillachipsiä
- 90 g jogurttia
- vastajauhettua pippuria
Valmistusohje
Pese ja halkaise tomaatit (jos käytät isoja kirsikkatomaatteja, lohko neljään osaan). Pese rucola. Taputtele sardiinit talouspaperilla kuiviksi ja fileeraa.
Kääntele sardiinifileet jauhoissa ja paista pannulla kuumassa öljyssä. Lisää pannulle soijakastike, sake ja mirin ja anna karamellisoitua.
Täytä tortillachipsit rucolalla, sardiineilla ja tomaateilla ja nosta päälle nokare jogurttia. Mausta pippurilla ja tarjoa.
Käytetyt tuotteet tässä reseptissä
Valmistusaika
45 min
Valmistelu aika:
45 min
636 kJ / 152 kcal
Fett / Rasva:
7.2 g
Protein / Proteiini:
10.4 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit:
9.7 g
Ainekset 10 annokselle
- 5 kirsikkatomaattia
- 1 kourallinen rucolaa
- 30 sardiinia
- 3-4 rkl vehnäjauhoja
- 2 rkl kasviöljyä
- 20 ml luonnollisesti valmistettua Kikkoman-soijakastiketta
- 20 ml sakea
- 40 ml miriniä
- 30 tortillachipsiä
- 90 g jogurttia
- vastajauhettua pippuria