
Retikkakimchi
Ohjeet ja ainekset maukkaan retikkakimchin valmistukseen.

Ainekset 2 annokselle
- ½ retikka (n. 350 g)
- 2/3 tl suolaa
- 2 rkl Kikkoman Mausteinen Chilikastike Kimchille
- 1 rkl hienonnettuja seesaminsiemeniä
- 1 rkl sokeria
Valmistusohje
1. Pese ja kuori retikka. Leikkaa 2 cm:n kuutioiksi.
2. Levitä kuutioiden pintaan suolaa ja jätä kulhoon noin tunnin ajaksi.
3. Pese retikkakuutiot suolan poistamiseksi. Painele kuivaksi.
4. Lisää retikkakuutioiden sekaan Kikkoman Mausteinen Chilikastike Kimchille, hienonnetut seesaminsiemenet ja sokeri. Laita jääkaappiin vähintään 15 minuutin ajaksi. Retikkakimchi on valmis tarjottavaksi.
5. Marinoitu retikkakimchi säilyy jääkaapissa noin 3–4 päivää.
Käytetyt tuotteet tässä reseptissä
Ainekset 2 annokselle
- ½ retikka (n. 350 g)
- 2/3 tl suolaa
- 2 rkl Kikkoman Mausteinen Chilikastike Kimchille
- 1 rkl hienonnettuja seesaminsiemeniä
- 1 rkl sokeria