Hae
Suodattaa
Retikkakimchi
Bookmark
64 / 465

Retikkakimchi

Ohjeet ja ainekset maukkaan retikkakimchin valmistukseen.

Retikkakimchi
Valmistusaika 90 min
Valmistelu aika: 15 min
Marinointiaika: 75 min
393 kJ / 94 kcal
Fett / Rasva: 2,6 g
Protein / Proteiini: 3,1 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit: 11,5 g

Ainekset 2 annokselle

Valmistusohje

1. Pese ja kuori retikka. Leikkaa 2 cm:n kuutioiksi. 

2. Levitä kuutioiden pintaan suolaa ja jätä kulhoon noin tunnin ajaksi. 

3. Pese retikkakuutiot suolan poistamiseksi. Painele kuivaksi. 

4. Lisää retikkakuutioiden sekaan Kikkoman Mausteinen Chilikastike Kimchille, hienonnetut seesaminsiemenet ja sokeri. Laita jääkaappiin vähintään 15 minuutin ajaksi. Retikkakimchi on valmis tarjottavaksi.

5. Marinoitu retikkakimchi säilyy jääkaapissa noin 3–4 päivää.

 

Käytetyt tuotteet tässä reseptissä

Valmistusaika 90 min
Valmistelu aika: 15 min
Marinointiaika: 75 min
393 kJ / 94 kcal
Fett / Rasva: 2,6 g
Protein / Proteiini: 3,1 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit: 11,5 g

Ainekset 2 annokselle