
171 / 514
Retikkakimchi
Ohjeet ja ainekset maukkaan retikkakimchin valmistukseen.
Mausteinen Chilikastike Kimchille
Marinadit, dipit ja salaatinkastikkeet
Salaatit
Vihannekset
Aasialainen keittiö
Kasvisruoat
Fermenting

Valmistusaika
90 min
Valmistelu aika:
15 min
Marinointiaika:
75 min
393 kJ / 94 kcal
Fett / Rasva:
2,6 g
Protein / Proteiini:
3,1 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit:
11,5 g
Ainekset 2 annokselle
- ½ retikka (n. 350 g)
- 2/3 tl suolaa
- 2 rkl Kikkoman Mausteinen Chilikastike Kimchille
- 1 rkl hienonnettuja seesaminsiemeniä
- 1 rkl sokeria
Valmistusohje
1. Pese ja kuori retikka. Leikkaa 2 cm:n kuutioiksi.
2. Levitä kuutioiden pintaan suolaa ja jätä kulhoon noin tunnin ajaksi.
3. Pese retikkakuutiot suolan poistamiseksi. Painele kuivaksi.
4. Lisää retikkakuutioiden sekaan Kikkoman Mausteinen Chilikastike Kimchille, hienonnetut seesaminsiemenet ja sokeri. Laita jääkaappiin vähintään 15 minuutin ajaksi. Retikkakimchi on valmis tarjottavaksi.
5. Marinoitu retikkakimchi säilyy jääkaapissa noin 3–4 päivää.
Käytetyt tuotteet tässä reseptissä
Valmistusaika
90 min
Valmistelu aika:
15 min
Marinointiaika:
75 min
393 kJ / 94 kcal
Fett / Rasva:
2,6 g
Protein / Proteiini:
3,1 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit:
11,5 g
Ainekset 2 annokselle
- ½ retikka (n. 350 g)
- 2/3 tl suolaa
- 2 rkl Kikkoman Mausteinen Chilikastike Kimchille
- 1 rkl hienonnettuja seesaminsiemeniä
- 1 rkl sokeria