Rapeat kananpalat kevätsipulikastikkeessa

kokonaisaika 30 min
5 min esivalmistelut
15 min marinointi
10 min valmistus

Ainekset

4 annosta
4 
kanankoipea ilman luita
perunajauhoja leivitykseen
öljyä friteerausta varten

Kevätsipulikastike:

2 
varrellista kevätsipulia, ohuina siivuina
10 g
pala inkivääriä, raastettuna
45 ml
valkoista balsamiviinietikkaa
30 ml
seesamiöljyä
Ravintosisältö (per annos): 2191 kJ  /  523 kcal
33,2 g Rasva
44,1 g Proteiini
9,5 g Hiilihydraatit

Valmistus

Vaihe 1

Mausta kananpalat yhdellä ruokalusikallisella soijakastiketta ja anna lihan vetäytyä 15 minuuttia. Taputtele kananpalat talouspaperilla kuiviksi ja kääntele perunajauhoissa. Kuumenna friteerausöljy n. 160–170-asteiseksi ja paista kananpalat rapeiksi.

Vaihe 2

Kaada kaikki kevätsipulikastikkeen ainekset kulhoon ja sekoita ainekset huolellisesti keskenään. Paloittele friteeratut kananpalat siivuiksi ja kaada päälle kevätsipulikastiketta.

Vinkki:

Lisukkeeksi sopii hyvin perunamuusi tai salaatti.

Resepti-ID: 390

PDF-resepti

Kiitos palautteesta!

Arvioi resepti

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

Mausta kananpalat yhdellä ruokalusikallisella soijakastiketta ja anna lihan vetäytyä 15 minuuttia. Taputtele kananpalat talouspaperilla kuiviksi ja kääntele perunajauhoissa. Kuumenna friteerausöljy n. 160–170-asteiseksi ja paista kananpalat rapeiksi.

Kaada kaikki kevätsipulikastikkeen ainekset kulhoon ja sekoita ainekset huolellisesti keskenään. Paloittele friteeratut kananpalat siivuiksi ja kaada päälle kevätsipulikastiketta.

Arvioi resepti

Kiitos palautteesta!

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

01
02

Älä jää vaille maukkaita juttuja!

Tilaa herkulliset ideat säännöllisesti sähköpostiisi!
Osa pyydetyistä tiedoista puuttuu.

Haluan saada tietoa tarjouksista ja tuotteista sähköpostitse. Tilauksen voi peruuttaa milloin tahansa veloituksetta.