
21 / 162
Rapea porsaankylki
Luonnollisesti valmistettu makea soijakastike
Pääruoat
Liha
Vihannekset
Japanilainen fuusiokeittiö
Kevät
Syksy
Talvi

Ainekset 4 annokselle
- 300 g porsaan kylkeä
- perunajauhoja
- öljyä friteeraukseen
Dippikastike:
- 0,8 dl luonnollisesti valmistettua Kikkoman Makea Soijakastiketta
- 2 tl tuoretta raastettua inkivääriä
- 3 tl hienoksi silputtua purjoa
Japakset ovat japanilaisia tapaksia. Tuplaa reseptin ainesosien määrä, niin voit tarjota tämän myös pääruokana.
Valmistusohje
Leikkaa porsaankylki ohuiksi siivuiksi ja nuiji siivut lihanuijalla. Kääntele lihasiivut perunajauhoissa ja friteeraa rapeiksi 180 asteessa. Tarjoa kuumana dippikastikkeen kanssa.
Käytetyt tuotteet tässä reseptissä
Ainekset 4 annokselle
- 300 g porsaan kylkeä
- perunajauhoja
- öljyä friteeraukseen
Dippikastike:
- 0,8 dl luonnollisesti valmistettua Kikkoman Makea Soijakastiketta
- 2 tl tuoretta raastettua inkivääriä
- 3 tl hienoksi silputtua purjoa
Japakset ovat japanilaisia tapaksia. Tuplaa reseptin ainesosien määrä, niin voit tarjota tämän myös pääruokana.