Hae
Suodattaa
Rapea porsaankylki
Bookmark
396 / 414

Rapea porsaankylki

Rapea porsaankylki

Ainekset 4 annokselle

  • 300 g porsaan kylkeä 
  • perunajauhoja
  • öljyä friteeraukseen

Dippikastike:

Japakset ovat japanilaisia tapaksia. Tuplaa reseptin ainesosien määrä, niin voit tarjota tämän myös pääruokana.

Valmistusohje

Leikkaa porsaankylki ohuiksi siivuiksi ja nuiji siivut lihanuijalla. Kääntele lihasiivut perunajauhoissa ja friteeraa rapeiksi 180 asteessa. Tarjoa kuumana dippikastikkeen kanssa.

Käytetyt tuotteet tässä reseptissä

Ainekset 4 annokselle

  • 300 g porsaan kylkeä 
  • perunajauhoja
  • öljyä friteeraukseen

Dippikastike:

Japakset ovat japanilaisia tapaksia. Tuplaa reseptin ainesosien määrä, niin voit tarjota tämän myös pääruokana.