
10 / 95
Ramenkeitto teriyaki-ankalla
Hienostunut aasialaistyylinen ramen teriyaki-ankalla on helppo ja nopea valmistaa.

Valmistusaika
30 min
Valmistelu aika:
10 min
Kokkausaika
20 min
2292 kJ / 548 kcal
Fett / Rasva:
28,2 g
Protein / Proteiini:
31,9 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit:
39,9 g
Tyydyttynyt rasva:
28,2 g
Ainekset 2 annokselle
- 250 g ankan rintafileetä
- Pieni pala inkivääriä, n. 1 cm
- 1 rkl Kikkomanin paahdettua seesamiöljyä
- 1-2 rkl Kikkomanin teriyaki-marinadia
- 200 g vihreitä papuja
- 100 g ramen-nuudeleita (tai esim. linguinea tai spagettia)
- 3-4 rkl Kikkomanin Ramen-liemipohjaa
- 540 ml vettä
- 80 g tuoreita sinimailasen ituja
Valmistusohje
- Paista ankan rintafileetä paloitellun inkiväärin kanssa seesamiöljyssä 3-5 minuuttia kummaltakin puolelta. Poista pannulta ja sivele teriyaki-marinadia lihan pintaan. Paista 200-asteisessa uunissa 15-20 minuuttia.
- Keitä papuja kiehuvassa vedessä 10 minuuttia. Valmista nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan.
- Kiehauta n. 540 ml vettä kattilassa, ja sekoita joukkoon Ramen-liemipohja. Annostele keitto kahteen kulhoon.
- Lisää keitetyt nuudelit keittoon. Viipaloi ankanrinta ja asettele viipaleet nuudelien päälle. Lisää pavut ja idut ennen tarjoilua.
- Vinkki: voit tehdä keitosta kasvisversion korvaamalla ankan tofulla.
Käytetyt tuotteet tässä reseptissä
Valmistusaika
30 min
Valmistelu aika:
10 min
Kokkausaika
20 min
2292 kJ / 548 kcal
Fett / Rasva:
28,2 g
Protein / Proteiini:
31,9 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit:
39,9 g
Tyydyttynyt rasva:
28,2 g
Ainekset 2 annokselle
- 250 g ankan rintafileetä
- Pieni pala inkivääriä, n. 1 cm
- 1 rkl Kikkomanin paahdettua seesamiöljyä
- 1-2 rkl Kikkomanin teriyaki-marinadia
- 200 g vihreitä papuja
- 100 g ramen-nuudeleita (tai esim. linguinea tai spagettia)
- 3-4 rkl Kikkomanin Ramen-liemipohjaa
- 540 ml vettä
- 80 g tuoreita sinimailasen ituja