Hae
Suodata
Ramenkeitto teriyaki-ankalla
Bookmark
10 / 95

Ramenkeitto teriyaki-ankalla

Hienostunut aasialaistyylinen ramen teriyaki-ankalla on helppo ja nopea valmistaa.

Ramenkeitto teriyaki-ankalla
Valmistusaika 30 min
Valmistelu aika: 10 min
Kokkausaika 20 min
2292 kJ / 548 kcal
Fett / Rasva: 28,2 g
Protein / Proteiini: 31,9 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit: 39,9 g
Tyydyttynyt rasva: 28,2 g

Ainekset 2 annokselle

Valmistusohje

  1. Paista ankan rintafileetä paloitellun inkiväärin kanssa seesamiöljyssä 3-5 minuuttia kummaltakin puolelta. Poista pannulta ja sivele teriyaki-marinadia lihan pintaan. Paista 200-asteisessa uunissa 15-20 minuuttia.
  2. Keitä papuja kiehuvassa vedessä 10 minuuttia. Valmista nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan.
  3. Kiehauta n. 540 ml vettä kattilassa, ja sekoita joukkoon Ramen-liemipohja. Annostele keitto kahteen kulhoon.
  4. Lisää keitetyt nuudelit keittoon. Viipaloi ankanrinta ja asettele viipaleet nuudelien päälle. Lisää pavut ja idut ennen tarjoilua.
  5. Vinkki: voit tehdä keitosta kasvisversion korvaamalla ankan tofulla.
Valmistusaika 30 min
Valmistelu aika: 10 min
Kokkausaika 20 min
2292 kJ / 548 kcal
Fett / Rasva: 28,2 g
Protein / Proteiini: 31,9 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit: 39,9 g
Tyydyttynyt rasva: 28,2 g

Ainekset 2 annokselle