Hae
Suodata
Ramen Punajuuri ja Ruusukaali
Bookmark
31 / 35

Ramen Punajuuri ja Ruusukaali

Ramen Punajuuri ja Ruusukaali
Valmistusaika 35 min
Valmistelu aika: 35 min
1464 kJ / 349 kcal
Fett / Rasva: 4 g
Protein / Proteiini: 11 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit: 17 g

Ainekset 4 annokselle

  • 2 pientä punajuurta
  • 80 ml Kikkomanin soijakastiketta
  • 2 tl hunaja
  • 4 salottisipulia
  • 40 ml auringonkukkaöljyä
  • 18 ml riisiviiniä
  • 18 ml riisiviinietikkaa
  • 1 l kasvislientä
  • 300 g ramen nuudeleita
  • 20 g piparjuurta
  • 120 g ruusukaalia
  • Pippuria 
  • 4 keitettyä viiriäisen munaa (tai 2 keitettyä kananmunaa)
  • 2 tl. valkoista miso-tahnaa

Valmistusohje

Poista kanta ja kärki punajuurista. Kuori ja kuutio. Sekoita Kikkoman soijakastike ja hunaja marinadiksi ja lisää seos punajuurille. Peitä ja anna marinoitua noin 30 minuutin ajan sekoita muutaman kerran välillä.

Liemen valmistus: kuori salottisipulit, pilkko hienoksi ja hauduta öljyssä. Lisää riisiviini ja riisiviinietikka sekä kasvisliemi. Anna hautua miedolla lämmöllä kannen alla noin 15 minuuttia. Siivilöi liemi talteen.

Keitä nuudelit kiehuvassa vedessä pakkausohjeiden mukaisesti, kunnes ovat al dente. Kuori ja raasta piparjuuri. Leikkaa ruusukaalit puoliksi pitkittäin ja paista ne kullanruskeiksi ja mausta pippurilla. Keitä, kuori ja puolita munat. Kuumenna kasvisliemi kiehuvan kuumaksi.

Valuta ramennoodelit ja jaa ne lämmitettyihin keittoastioihin. Asettele Ruusukaalin puolikkaat ja marinoitu punajuuri noodelien päälle. Sekoita miso-tahna kuumaan liemeen ja kaada liemi kulhoihin. Aseta kypsät munanpuolikkaat päälle. Koristele raastetulla piparjuurella ja tarjoile.

Käytetyt tuotteet tässä reseptissä

Valmistusaika 35 min
Valmistelu aika: 35 min
1464 kJ / 349 kcal
Fett / Rasva: 4 g
Protein / Proteiini: 11 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit: 17 g

Ainekset 4 annokselle

  • 2 pientä punajuurta
  • 80 ml Kikkomanin soijakastiketta
  • 2 tl hunaja
  • 4 salottisipulia
  • 40 ml auringonkukkaöljyä
  • 18 ml riisiviiniä
  • 18 ml riisiviinietikkaa
  • 1 l kasvislientä
  • 300 g ramen nuudeleita
  • 20 g piparjuurta
  • 120 g ruusukaalia
  • Pippuria 
  • 4 keitettyä viiriäisen munaa (tai 2 keitettyä kananmunaa)
  • 2 tl. valkoista miso-tahnaa