Hae
Suodattaa
Ramen-keitto
Bookmark
19 / 27

Ramen-keitto

Ramen-keitto
Valmistusaika 35 min
Valmistelu aika: 35 min
1123 kJ / 268 kcal
Fett / Rasva: 6.6 g
Protein / Proteiini: 18.8 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit: 29.3 g

Ainekset 4 annokselle

Valmistusohje

  1. Huuhdo broilerin rintafileet, taputtele kuiviksi talouspaperilla ja leikkaa fileet suikaleiksi. Mausta suolalla ja pippurilla ja paista kuumassa öljyssä 10–15 minuuttia. Revi fileet haarukalla lihan syyn suuntaisesti pieniksi paloiksi ja sekoita joukkoon Teriyaki-marinadi.
  2. Irrota pinaattikiinankaalin lehdet kannasta ja pese lehdet. Halkaise paprika, poista siemenet ja kanta, pese paprika ja leikkaa suikaleiksi. Puhdista kevätsipulit, leikkaa ohuiksi renkaiksi ja huuhdo siivilässä kylmässä vedessä. Puhdista sienet.
  3. Keitä nuudelit kiehuvassa kanaliemessä, valuta nuudelit ja ota kanaliemi talteen. Kaada liemi takaisin kattilaan.
  4. Nosta keittokuppeihin revittyä broileria, pinaattikiinankaalia, paprikaa, kevätsipulia, sieniä ja nuudeleita.
  5. Kiehauta kanaliemi vielä kerran ja mausta soijakastikkeella, seesamiöljyllä ja etikalla. Kaada kuumaa lientä revityn broilerin, nuudeleiden ja kasvisten päälle ja tarjoa ramen-keitto kuumana.

Käytetyt tuotteet tässä reseptissä

Valmistusaika 35 min
Valmistelu aika: 35 min
1123 kJ / 268 kcal
Fett / Rasva: 6.6 g
Protein / Proteiini: 18.8 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit: 29.3 g

Ainekset 4 annokselle