Hae
Suodattaa
Ramen-keitto
Bookmark
64 / 101

Ramen-keitto

Ramen-keitto
Valmistusaika 35 min
Valmistelu aika: 35 min
1069 kJ / 255 kcal
Rasva: 5.6 g
Protein / Proteiini: 18.7 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit: 28.8 g

Ainekset 10 annokselle

Valmistusohje

  1. Kuumenna uuni tai yhdistelmähöyryuuni 180 asteeseen (kiertoilmauuni 160 asteeseen). Sivele broilerin rintafileet öljyllä ja ripottele pinnalle suolaa ja pippuria. Paista fileitä uunissa tai yhdistelmähöyryuunissa 20–25 minuuttia (lisää välillä vettä, jotta lihasta ei tule liian kuivaa). Revi fileet haarukalla lihan syyn suuntaisesti pieniksi paloiksi ja sekoita joukkoon Teriyaki-marinadi.
  2. Keitä nuudelit kiehuvassa kanaliemessä, valuta nuudelit ja ota kanaliemi talteen. Kaada liemi takaisin kattilaan.
  3. Nosta keittokuppeihin revittyä broileria, pinaattikiinankaalia, paprikaa, kevätsipulia, sieniä ja nuudeleita.
  4. Kiehauta kanaliemi vielä kerran ja mausta soijakastikkeella, seesamiöljyllä ja etikalla. Kaada kuumaa lientä revityn broilerin, nuudeleiden ja kasvisten päälle ja tarjoa ramen-keitto kuumana.

Käytetyt tuotteet tässä reseptissä

Valmistusaika 35 min
Valmistelu aika: 35 min
1069 kJ / 255 kcal
Rasva: 5.6 g
Protein / Proteiini: 18.7 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit: 28.8 g

Ainekset 10 annokselle