Punainen linssikeitto mausteisella jogurtilla ja taateli kuutioilla
Hae
Suodattaa
Punainen linssikeitto mausteisella jogurtilla ja taateli kuutioilla
Bookmark
67 / 88

Punainen linssikeitto mausteisella jogurtilla ja taateli kuutioilla

Punainen linssikeitto mausteisella jogurtilla ja taateli kuutioilla
Valmistusaika 30 min
Valmistelu aika: 30 min
1473 kJ / 352 kcal
Fett / Rasva: 4 g
Protein / Proteiini: 23 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit: 42 g

Ainekset 4 annokselle

  • 2 pientä sipulia
  • 2 tl oliiviöljy
  • 600 ml kasvislientä
  • 200 g punaisia linssejä
  • 1 porkkana
  • 1 varsiselleri
  • 320 g tomaattimurskaa ( säilyke)
  • 1 tl curryjauhe
  • 2 rkl Kikkoman soijakastiketta
  • Mustapippuria jauhettuna

Maustejogurtti:

  • 100 g jogurttia
  • 100 g smetanaa
  • 1 pieni ripaus jauhettua juustokuminaa
  • 1 ripaus jauhettua kardemummaa
  • 1 ripaus jauhettua kuminansiementä
  • 1 pieni ripaus raastettua sitruunan kuorta

Myös:

  • 40 g taatelia
  • 1 tl curry-paprikajauhetta

Valmistusohje

Kuutioi sipulit ja hauduta öljyssä miedolla lämmöllä. Lisää linssit liemeen ja kiehauta. Vähennä lämpöä ja keitä hiljalleen noin 10 minuuttia. Lisää pilkotut porkkanat ja sellerit sekä tomaatit ja jatka keittämistä miedolla lämmöllä noin 5 minuuttia. Sekoita curryjauhe ja mausta Kikkoman soijakastikkeella sekä pippurilla. Anna hautua kannen alla vielä muutama minuutti.

Yhdistä ainekset maustettuun jugurtiin ja sekoita. 
Leikkaa taateli paloiksi.

Laita linssikeitto kulhoihin ja lisää päälle maustejogurttia. Ripottele päälle taatelin paloja  ja paprikaa.

Käytetyt tuotteet tässä reseptissä

Valmistusaika 30 min
Valmistelu aika: 30 min
1473 kJ / 352 kcal
Fett / Rasva: 4 g
Protein / Proteiini: 23 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit: 42 g

Ainekset 4 annokselle

  • 2 pientä sipulia
  • 2 tl oliiviöljy
  • 600 ml kasvislientä
  • 200 g punaisia linssejä
  • 1 porkkana
  • 1 varsiselleri
  • 320 g tomaattimurskaa ( säilyke)
  • 1 tl curryjauhe
  • 2 rkl Kikkoman soijakastiketta
  • Mustapippuria jauhettuna

Maustejogurtti:

  • 100 g jogurttia
  • 100 g smetanaa
  • 1 pieni ripaus jauhettua juustokuminaa
  • 1 ripaus jauhettua kardemummaa
  • 1 ripaus jauhettua kuminansiementä
  • 1 pieni ripaus raastettua sitruunan kuorta

Myös:

  • 40 g taatelia
  • 1 tl curry-paprikajauhetta