Puhtia antava kana- ja hirssikulho, kimchi-vihannekset
Hae
Suodata
Puhtia antava kana- ja hirssikulho, kimchi-vihannekset
Bookmark
25 / 85

Puhtia antava kana- ja hirssikulho, kimchi-vihannekset

Ihanan lämmittävä ja herkullinen hirssikulho, jonka päälle tulee ponzu-kastikkeella maustettua kanaa, vihreitä papuja ja fenkolia sekä mausteista kastiketta.

Puhtia antava kana- ja hirssikulho, kimchi-vihannekset
Valmistusaika 35 min
Valmistelu aika: 10 min
Kokkausaika 25 min
1560 kJ / 362 kcal
Fett / Rasva: 10,1 g
Protein / Proteiini: 36,1 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit: 28,9 g

Ainekset 2 annokselle

Valmistusohje

  1. Valmista hirssi pakkauksen ohjeen mukaan. Kypsennä pavut kiehuvassa suolatussa vedessä noin 10 minuutin ajan.
  2. Leikkaa kana suupalan kokoisiksi paloiksi, paista 1 teelusikallisessa kuumennettua seesamiöljyä noin 10 minuutin ajan ja mausta Kikkoman ponzu -kastikkeella ja pippurilla.
  3. Viipaloi tai raasta fenkoli hienoksi (säilytä vihreät latvat) ja paista 1 teelusikallisessa öljyä 6–8 minuutin ajan. Viipaloi tomaatit, paista 1 teelusikallisessa kuumennettua seesamiöljyä noin 5 minuutin ajan, lisää 100 ml vettä ja kimchikastike ja sekoita.
  4. Laita hirssi, fenkoli, pavut ja kana kulhoihin, pirskota päälle tomaatti-kimchikastiketta, koristele fenkolin latvoilla ja tarjoile.

Vinkki:

  • Ripottele päälle suolamanteleita tai auringonkukansiemeniä.
Valmistusaika 35 min
Valmistelu aika: 10 min
Kokkausaika 25 min
1560 kJ / 362 kcal
Fett / Rasva: 10,1 g
Protein / Proteiini: 36,1 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit: 28,9 g

Ainekset 2 annokselle