Hae
Suodata
23 / 95

Possunkylki-nuudeliwokki

Nopea ja hedelmäinen possunkylkiwokki ramen-nuudeleilla

Possunkylki-nuudeliwokki
Valmistusaika 35 min
Valmistelu aika: 20 min
Kokkausaika 15 min
3637 kJ / 867 kcal
Fett / Rasva: 48,8 g
Protein / Proteiini: 48,6 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit: 54,3 g

Ainekset 2 annokselle

  • 250 g possunkylkeä kuutioituna 
  • 1 punasipuli suikaloituna 
  • 75 g sokeriherneen palkoja viistosti halkaistuna
  • ½ nippua kevätsipulia ohuesti viipaloituna
  • 1 valkosipulinkynsi hienonnettuna 
  • 15 g tuoretta inkivääriä hienonnettuna 
  • 1 pieni chili hienonnettuna
  • 200 g rāmen-nuudeleita *Vinkki 4
  • 5 rkl öljyä paistamiseen *Vinkki 3

Päälle:

  • 1 rkl appelsiinin kuoriraastetta
  • 1 kevätsipuli ohuesti viipaloituna
  • 1 rkl paahdettuja seesaminsiemeniä
  • 175 g kimchiä (valmisteena)

Valmistusohje

  1. Kiehauta vesi wokkipannussa. Lisää possunkylki, kypsennä noin 10 minuuttia, poista pannulta ja valuta talouspaperin päällä.
     
  2. Kuumenna 1 rkl öljyä wokkipannussa, paista possunkylki rapeaksi, poista pannulta ja valuta.
     
  3. Lisää wokkipannuun 1 rkl öljyä sekä sipuli ja sokeriherneet ja kuullota. Lisää myös kevätsipuli ja kuullota. Poista kasvikset pannulta ja aseta sivuun.
     
  4. Lisää loput öljystä pannuun ja kuullota valkosipulia, inkivääriä ja chiliä. Lisää possunkylki ja kasvikset.
     
  5. Lisää appelsiinimehu, Kikkomanin teriyaki-kastike, Kikkomanin soijakastike ja Kikkomanin seesamiöljy.
     
  6. Lisää nuudelit ja paista hetki.
     
  7. Koristele appelsiinin kuoriraasteella, kevätsipulilla ja seesaminsiemenillä ja tarjoile kimchin kera.

 

Vinkki 1: Vaihtoehto Kikkomanin paahdetuilla seesaminsiemenillä maustetulle Teriyaki-kastikkeelle: Mustapapukastike, jota voi ostaa aasialaisista ruokakaupoista tai netistä.

Vinkki 2: Vaihtoehdot Kikkomanin luonnollisesti valmistetulle soijakastikkeelle: Kikkomanin luonnollisesti valmistettu vähemmän suolaa sisältävä soijakastike, gluteeniton Tamari-soijakastike ja luomusoijakastike.

Vinkki 3: Käytä paistamiseen vain kasviöljyä tai soijaöljyä. Seesamiöljy ei sovi paistamiseen.

Vinkki 4: Vaihtoehto rāmen-nuudeleille: mitkä tahansa kotoa löytyvät (esivalmistetut) nuudelit, esimerkiksi udon-, soba- tai spagettinuudelit.

Vinkki 5: Korkea lämpötila on olennaista wokin valmistuksessa. Ole kuitenkin varovainen, kun öljy on kuumaa – kosteiden ainesosien lisääminen voi saada sen leimahtamaan tai räiskymään.

Vinkki 6: Teflon-, hiiliteräs- ja valurautaisissa wokkipannuissa on pieniä eroja lämmönjohtavuudessa, puhdistuksessa ja soveltuvuudessa sähkö-, kaasu- ja induktioliesille. Wokkipannun sijasta voit käyttää paistinpannua, kunhan kypsennät ruoan korkeassa lämpötilassa ja seuraat valmistusohjetta oikeassa järjestyksessä.

Vinkki 7: Älä koskaan laita wokkipannuun liikaa aineksia kerralla. Jos haluat laittaa paljon ruokaa kerralla, valmista se erissä parhaan tuloksen saamiseksi.

Vinkki 8: Siirtele ja kääntele wokkipannussa paistuvia aineksia varovasti, jotta ne eivät hajoa.

Vinkki 9: Mausta lopuksi soijakastikkeella ja seesamiöljyllä aromin ja maun viimeistelemiseksi.

Valmistusaika 35 min
Valmistelu aika: 20 min
Kokkausaika 15 min
3637 kJ / 867 kcal
Fett / Rasva: 48,8 g
Protein / Proteiini: 48,6 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit: 54,3 g

Ainekset 2 annokselle

  • 250 g possunkylkeä kuutioituna 
  • 1 punasipuli suikaloituna 
  • 75 g sokeriherneen palkoja viistosti halkaistuna
  • ½ nippua kevätsipulia ohuesti viipaloituna
  • 1 valkosipulinkynsi hienonnettuna 
  • 15 g tuoretta inkivääriä hienonnettuna 
  • 1 pieni chili hienonnettuna
  • 200 g rāmen-nuudeleita *Vinkki 4
  • 5 rkl öljyä paistamiseen *Vinkki 3

Päälle:

  • 1 rkl appelsiinin kuoriraastetta
  • 1 kevätsipuli ohuesti viipaloituna
  • 1 rkl paahdettuja seesaminsiemeniä
  • 175 g kimchiä (valmisteena)