Porkkana- ja Inkiväärikeitto, Vihreä Pesto ja Paahdettu Chorizo

kokonaisaika 50 min
50 min esivalmistelut

Ainekset

4 annosta
300 g
porkkanaa
10 g
tuoretta inkivääriä
300 g
perunaa
 ½ 
pieni sipuli
20 ml
rypsiöljyä
800 ml
kasvislientä

Chorizo:

160 g
chorizoa

Pesto:

80 g
lehtipersiljaa
 ½ 
valkosipulinkynsi
60 g
macadamia pähkinöitä
60 ml
oliiviöljyä
2 tl
raastettua parmesania
Suola
Valkopippuria jauhettuna
Ravintosisältö (per annos): 2243 kJ  /  536 kcal
38 g Rasva
15 g Proteiini
33 g Hiilihydraatit

Valmistus

Vaihe 1

Kuori ja viipaloi tai kuutioi porkkanat. Kuori inkivääri ja leikkaa viipaleiksi. Kuori ja kuutio perunat ja sipuli. Lämmitä öjy pannulla . Hauduta inkivääriä ja sipulia öljyssä noin 3 minuuttia, lisää porkkanat ja peruna. Lisää liemi ja mausta Kikkoman Less Salt soijakastikkeella. Anna hautua kannen alla matalalla lämmöllä noin 45 minuuttia, välillä sekoittaen.

Vaihe 2

Leikkaa chorizo ohuiksi ​​siivuiksi. Aseta chorizo-viipaleet leivinpaperille. Paista 150 ° C asteessa noin 8 minuuttia tai kunnes ovat rapeita.

Vaihe 3

Peston valmistus: huuhtele persilja, ravistele kuivaksi ja nypi lehdet varsista erillee. Kuori ja pilko valkosipuli sekä pähkinät. Lisää persilja, valkosipuli ja pähkinät sekoitusastiaan. Lisää öljy ja soseuta sauvasekoittimella. Lisää parmesan. Mausta suolalla ja pippurilla.

Vaihe 4

Annostele kuuma keitto ja chorizo-viipaleet  lämmitettyihin keittoastioihin ja lisää päälle viimeiseksi pesto.

Resepti-ID: 324

PDF-resepti

Kiitos palautteesta!

Arvioi resepti

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

Kuori ja viipaloi tai kuutioi porkkanat. Kuori inkivääri ja leikkaa viipaleiksi. Kuori ja kuutio perunat ja sipuli. Lämmitä öjy pannulla . Hauduta inkivääriä ja sipulia öljyssä noin 3 minuuttia, lisää porkkanat ja peruna. Lisää liemi ja mausta Kikkoman Less Salt soijakastikkeella. Anna hautua kannen alla matalalla lämmöllä noin 45 minuuttia, välillä sekoittaen.

Leikkaa chorizo ohuiksi ​​siivuiksi. Aseta chorizo-viipaleet leivinpaperille. Paista 150 ° C asteessa noin 8 minuuttia tai kunnes ovat rapeita.

Peston valmistus: huuhtele persilja, ravistele kuivaksi ja nypi lehdet varsista erillee. Kuori ja pilko valkosipuli sekä pähkinät. Lisää persilja, valkosipuli ja pähkinät sekoitusastiaan. Lisää öljy ja soseuta sauvasekoittimella. Lisää parmesan. Mausta suolalla ja pippurilla.

Annostele kuuma keitto ja chorizo-viipaleet  lämmitettyihin keittoastioihin ja lisää päälle viimeiseksi pesto.

Arvioi resepti

Kiitos palautteesta!

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

01
02
03
04

Älä jää vaille maukkaita juttuja!

Tilaa herkulliset ideat säännöllisesti sähköpostiisi!
Osa pyydetyistä tiedoista puuttuu.

Haluan saada tietoa tarjouksista ja tuotteista sähköpostitse. Tilauksen voi peruuttaa milloin tahansa veloituksetta.