Porkkana- ja Inkiväärikeitto, Vihreä Pesto ja Paahdettu Chorizo
Hae
Suodattaa
Bookmark
108 / 302

Porkkana- ja Inkiväärikeitto, Vihreä Pesto ja Paahdettu Chorizo

Valmistelu aika: 50 minuuttia
Lämpöarvo (annosta kohti): 2243 kJ / 536 kcal

Ainekset 4 annoksille

Chorizo:

  • 160 g chorizoa

Pesto:

  • 80 g lehtipersiljaa
  • ½ valkosipulinkynsi
  • 60 g macadamia pähkinöitä
  • 60 ml oliiviöljyä
  • 2 kukkurallista teelusikkaa raastettua parmesania
  • Suola
  • Valkopippuria jauhettuna

Valmistautuminen

Kuori ja viipaloi tai kuutioi porkkanat. Kuori inkivääri ja leikkaa viipaleiksi. Kuori ja kuutio perunat ja sipuli. Lämmitä öjy pannulla . Hauduta inkivääriä ja sipulia öljyssä noin 3 minuuttia, lisää porkkanat ja peruna. Lisää liemi ja mausta Kikkoman Less Salt soijakastikkeella. Anna hautua kannen alla matalalla lämmöllä noin 45 minuuttia, välillä sekoittaen.

Leikkaa chorizo ohuiksi ​​siivuiksi. Aseta chorizo-viipaleet leivinpaperille. Paista 150 ° C asteessa noin 8 minuuttia tai kunnes ovat rapeita.

Peston valmistus: huuhtele persilja, ravistele kuivaksi ja nypi lehdet varsista erillee. Kuori ja pilko valkosipuli sekä pähkinät. Lisää persilja, valkosipuli ja pähkinät sekoitusastiaan. Lisää öljy ja soseuta sauvasekoittimella. Lisää parmesan. Mausta suolalla ja pippurilla.

Annostele kuuma keitto ja chorizo-viipaleet  lämmitettyihin keittoastioihin ja lisää päälle viimeiseksi pesto.

Ainekset 4 annoksille

Chorizo:

  • 160 g chorizoa

Pesto:

  • 80 g lehtipersiljaa
  • ½ valkosipulinkynsi
  • 60 g macadamia pähkinöitä
  • 60 ml oliiviöljyä
  • 2 kukkurallista teelusikkaa raastettua parmesania
  • Suola
  • Valkopippuria jauhettuna