
24 / 519
Ponzu-sitrussoijakastikkeella maustettu katkarapusalaatti
Ponzu-sitrussoijakastike
Marinadit, dipit ja salaatinkastikkeet
Salaatit
Merenelävät
Vihannekset
Kevät
Kesä

Valmistusaika
20 min
Valmistelu aika:
20 min
2133 kJ / 510 kcal
Ainekset 4 annokselle
- 16 keskisuurta, keitettyä katkarapua tai 150g sulatettuja valutettuja pakastekatkarapuja
- 2 dl majoneesia
- 2 rkl Kikkomanin Ponzu-sitrussoijakastiketta
- 1 avokado
- 1 pieni kurkku
- 1 verigreippi
- 1/2 tl inkiväärijauhetta
- 1 valkosipulinkynsi
- 1/2 nippu korianteria
- 1 limetti
- suolaa
- pippuria
Valmistusohje
Kaada majoneesi kulhoon, kuori valkosipulinkynsi ja purista valkosipulipuristimella majoneesin joukkoon. Lisää joukkoon inkivääri ja hieman Ponzu-sitrussoijakastiketta ja sekoita. Kuori ja paloittele greippi. Leikkaa kurkku ohuiksi tikuiksi. Kuori avokado ja leikkaa kuutioiksi. Nosta kaikki ainekset salaattikulhoon, kaada päälle 2 rkl Ponzu-sitrussoijakastiketta ja sekoita. Kuori katkaravut ja hienonna korianteri.
Nosta kasvisseos keskelle tarjoilulautasta, nostele katkaravut ja majoneesi kasvisten päälle ja ripottele päälle korianterin lehtiä. Voit lisätä joukkoon myös mustaa retikkaa ohuina tikkuina.
Käytetyt tuotteet tässä reseptissä
Valmistusaika
20 min
Valmistelu aika:
20 min
2133 kJ / 510 kcal
Ainekset 4 annokselle
- 16 keskisuurta, keitettyä katkarapua tai 150g sulatettuja valutettuja pakastekatkarapuja
- 2 dl majoneesia
- 2 rkl Kikkomanin Ponzu-sitrussoijakastiketta
- 1 avokado
- 1 pieni kurkku
- 1 verigreippi
- 1/2 tl inkiväärijauhetta
- 1 valkosipulinkynsi
- 1/2 nippu korianteria
- 1 limetti
- suolaa
- pippuria