
Ponzu-sitrussoijakastikkeella maustettu katkarapusalaatti

Ainekset 4 annokselle
- 16 keskisuurta, keitettyä katkarapua tai 150g sulatettuja valutettuja pakastekatkarapuja
- 2 dl majoneesia
- 2 rkl Kikkomanin Ponzu-sitrussoijakastiketta
- 1 avokado
- 1 pieni kurkku
- 1 verigreippi
- 1/2 tl inkiväärijauhetta
- 1 valkosipulinkynsi
- 1/2 nippu korianteria
- 1 limetti
- suolaa
- pippuria
Valmistusohje
Kaada majoneesi kulhoon, kuori valkosipulinkynsi ja purista valkosipulipuristimella majoneesin joukkoon. Lisää joukkoon inkivääri ja hieman Ponzu-sitrussoijakastiketta ja sekoita. Kuori ja paloittele greippi. Leikkaa kurkku ohuiksi tikuiksi. Kuori avokado ja leikkaa kuutioiksi. Nosta kaikki ainekset salaattikulhoon, kaada päälle 2 rkl Ponzu-sitrussoijakastiketta ja sekoita. Kuori katkaravut ja hienonna korianteri.
Nosta kasvisseos keskelle tarjoilulautasta, nostele katkaravut ja majoneesi kasvisten päälle ja ripottele päälle korianterin lehtiä. Voit lisätä joukkoon myös mustaa retikkaa ohuina tikkuina.
Käytetyt tuotteet tässä reseptissä
Ainekset 4 annokselle
- 16 keskisuurta, keitettyä katkarapua tai 150g sulatettuja valutettuja pakastekatkarapuja
- 2 dl majoneesia
- 2 rkl Kikkomanin Ponzu-sitrussoijakastiketta
- 1 avokado
- 1 pieni kurkku
- 1 verigreippi
- 1/2 tl inkiväärijauhetta
- 1 valkosipulinkynsi
- 1/2 nippu korianteria
- 1 limetti
- suolaa
- pippuria