Ponzu-marinoidut naudan fileepihvit
Hae
Suodattaa
Bookmark
220 / 320

Ponzu-marinoidut naudan fileepihvit

Valmistelu aika: 20 minuuttia

Ainekset 2 annoksille

  • 2 naudan fileepihviä à 175 g                                    
  • 3 rkl Kikkomanin Ponzu-sitrussoijakastiketta                      
  • 1 rkl oliiviöljyä
  • Kikkomanin Teriyaki-kastiketta oman valinnan mukaan                                        

Grillatut bataatit:

  • 1 kg bataattia                                    
  • 60 g voita

Valmistusohje

Kiehauta vesi kattilassa, nosta kuorimattomat bataatit kattilaan ja odota, kunnes vesi jälleen kiehuu. Nosta bataatit pois kattilasta ja taputtele talouspaperilla kuiviksi. Leikkaa bataatit siivuiksi ja nosta grilliritilälle. Grillaa bataattisiivuja noin 10 minuuttia keskisuurella lämmöllä ja sivele siivujen päälle sulanutta voita.

Sekoita Kikkomanin Ponzu-sitrussoijakastike ja oliiviöljy shakerissa. Kaada marinadi fileepihvien päälle ja anna marinoitua vähintään 2 tuntia. Nosta pihvit grilliritilälle ja grillaa pihvit halutun kypsiksi. Glaseeraa pihvit haluamallasi Kikkomanin Teriyaki-kastikkeella molemmin puolin. Tarjoa pihvit kuumina grillattujen bataattien ja halutessasi salaatin kanssa.

Käytetyt tuotteet tässä reseptissä

Ainekset 2 annoksille

  • 2 naudan fileepihviä à 175 g                                    
  • 3 rkl Kikkomanin Ponzu-sitrussoijakastiketta                      
  • 1 rkl oliiviöljyä
  • Kikkomanin Teriyaki-kastiketta oman valinnan mukaan                                        

Grillatut bataatit:

  • 1 kg bataattia                                    
  • 60 g voita