
Ponzu-kastikkeessa marinoidut porsaankyljykset

Ainekset
- porsaankyljyksiä
- ripaus suolaa
- vastajauhettua mustapippuria
- 150–200 ml Kikkomanin Ponzu-sitrussoijakastiketta
- 4 tl voita
- 500 g pieniä perunoita
- 2 paprikaa (paksuina paloina)
- parsakaali
- seesaminsiemeniä
Valmistusohje
Mausta kyljykset suolalla ja pippurilla ja paista kuumalla pannulla molemmin puolin, kunnes kyljykset saavat ruskean pinnan, mutteivät ole vielä kypsiä. Nosta kyljykset uunivuokaan, kaada päälle Kikkomanin Ponzu-sitrussoijakastike ja laita jokaisen kyljyksen päälle 1 tl voita. Nosta perunat ja paprikapalat vuokaan. Peitä vuoka alumiinifoliolla tai kannella ja paista uunissa 120 asteessa noin 2 tuntia, kunnes liha on kypsää ja pehmeää.
Asettele kyljykset ja vuoassa olevat kasvikset sekä höyrytetty parsakaali lautasille, koristele seesaminsiemenillä ja tarjoile.
Käytetyt tuotteet tässä reseptissä
Ainekset
- porsaankyljyksiä
- ripaus suolaa
- vastajauhettua mustapippuria
- 150–200 ml Kikkomanin Ponzu-sitrussoijakastiketta
- 4 tl voita
- 500 g pieniä perunoita
- 2 paprikaa (paksuina paloina)
- parsakaali
- seesaminsiemeniä