Hae
Suodata
Ponzu-kanaa ja paistettua paprikaa
Bookmark
344 / 519

Ponzu-kanaa ja paistettua paprikaa

Ponzu-kanaa ja paistettua paprikaa
Valmistusaika 30 min
Valmistelu aika: 30 min
1343 kJ / 320 kcal

Ainekset 4 annokselle

  • 2 broilerin rintafileetä
  • 1 punainen paprika
  • 1 keltainen paprika
  • 250 g sipulia
  • 20 g tuoretta inkivääriä
  • jauhettua pippuria
  • 1 tl oliiviöljyä
  • 4 tl Kikkomanin Ponzu-appelsiinisoijakastiketta
  • 200 g keitettyä basmatiriisiä
  • ½ nippu ruohosipulia 

Valmistusohje

Leikkaa broilerin rintafileet viipaleiksi ja puolita paprikat. Poista paprikoista siemenet ja valkoiset osat ja leikkaa 0,5 cm:n paksuisiksi siivuiksi. Kuori sipulit ja leikkaa siivuiksi.

Kuumenna öljy wokkipannulla tai paistinpannulla. Lisää pannulle raastettu inkivääri ja sipulit. Paista 2 minuuttia välillä sekoittaen ja lisää joukkoon 2 tl Ponzu-appelsiinisoijakastiketta ja paprikasiivut. Paista kovalla lämmöllä 2 minuuttia. Lisää broileriviipaleet ja paista 6–7 minuuttia kovalla lämmöllä välillä sekoittaen. Kaada joukkoon loput Ponzu-appelsiinisoijakastikkeesta, paista vielä 2 minuuttia ja nosta pannu pois liedeltä.

Koristele silputulla ruohosipulilla ja tarjoa basmatiriisin kanssa.

Käytetyt tuotteet tässä reseptissä

Valmistusaika 30 min
Valmistelu aika: 30 min
1343 kJ / 320 kcal

Ainekset 4 annokselle

  • 2 broilerin rintafileetä
  • 1 punainen paprika
  • 1 keltainen paprika
  • 250 g sipulia
  • 20 g tuoretta inkivääriä
  • jauhettua pippuria
  • 1 tl oliiviöljyä
  • 4 tl Kikkomanin Ponzu-appelsiinisoijakastiketta
  • 200 g keitettyä basmatiriisiä
  • ½ nippu ruohosipulia