
344 / 519
Ponzu-kanaa ja paistettua paprikaa

Valmistusaika
30 min
Valmistelu aika:
30 min
1343 kJ / 320 kcal
Ainekset 4 annokselle
- 2 broilerin rintafileetä
- 1 punainen paprika
- 1 keltainen paprika
- 250 g sipulia
- 20 g tuoretta inkivääriä
- jauhettua pippuria
- 1 tl oliiviöljyä
- 4 tl Kikkomanin Ponzu-appelsiinisoijakastiketta
- 200 g keitettyä basmatiriisiä
- ½ nippu ruohosipulia
Valmistusohje
Leikkaa broilerin rintafileet viipaleiksi ja puolita paprikat. Poista paprikoista siemenet ja valkoiset osat ja leikkaa 0,5 cm:n paksuisiksi siivuiksi. Kuori sipulit ja leikkaa siivuiksi.
Kuumenna öljy wokkipannulla tai paistinpannulla. Lisää pannulle raastettu inkivääri ja sipulit. Paista 2 minuuttia välillä sekoittaen ja lisää joukkoon 2 tl Ponzu-appelsiinisoijakastiketta ja paprikasiivut. Paista kovalla lämmöllä 2 minuuttia. Lisää broileriviipaleet ja paista 6–7 minuuttia kovalla lämmöllä välillä sekoittaen. Kaada joukkoon loput Ponzu-appelsiinisoijakastikkeesta, paista vielä 2 minuuttia ja nosta pannu pois liedeltä.
Koristele silputulla ruohosipulilla ja tarjoa basmatiriisin kanssa.
Käytetyt tuotteet tässä reseptissä
Valmistusaika
30 min
Valmistelu aika:
30 min
1343 kJ / 320 kcal
Ainekset 4 annokselle
- 2 broilerin rintafileetä
- 1 punainen paprika
- 1 keltainen paprika
- 250 g sipulia
- 20 g tuoretta inkivääriä
- jauhettua pippuria
- 1 tl oliiviöljyä
- 4 tl Kikkomanin Ponzu-appelsiinisoijakastiketta
- 200 g keitettyä basmatiriisiä
- ½ nippu ruohosipulia