
27 / 162
Ponzu-dippi
Ponzu-sitrussoijakastike
Marinadit, dipit ja salaatinkastikkeet
Vihannekset
Meksikon keittiö
Kasvisruoat
BBQ
Kevät
Syksy
Talvi

Ainekset
- 1 valkosipulinkynsi hienoksi silputtuna
- ½ punasipuli hienoksi silputtuna
- 1½ rkl balsamietikkaa
- 2½ rkl ruskeaa sokeria
- 1 tl hienoksi silputtua tuoretta inkivääriä
- 2 rkl Kikkomanin Ponzu-sitrussoijakastiketta
- 2 tippaa TABASCO®-kastiketta
- 110 ml oliiviöljyä
Valmistusohje
Kaada kaikki ainekset oliiviöljyä lukuun ottamatta tehosekoittimeen ja sekoita 15 sekuntia. Kaada sitten öljy hitaasti joukkoon. Nosta dippi jääkaappiin odottamaan tarjoilua. Dippi sopii erinomaisesti rapeiden välipalojen kuten samosan, kanavartaiden tai kevätrullien kanssa.
Vinkki: Dippi kestää jääkaapissa säilytettynä muutaman päivän.
Käytetyt tuotteet tässä reseptissä
Ainekset
- 1 valkosipulinkynsi hienoksi silputtuna
- ½ punasipuli hienoksi silputtuna
- 1½ rkl balsamietikkaa
- 2½ rkl ruskeaa sokeria
- 1 tl hienoksi silputtua tuoretta inkivääriä
- 2 rkl Kikkomanin Ponzu-sitrussoijakastiketta
- 2 tippaa TABASCO®-kastiketta
- 110 ml oliiviöljyä